Acrylverf Amsterdam Expert Series


Amsterdam Expert Series acrylverf

Met Amsterdam Expert Series haal je de hoogste kwaliteit acrylverf in huis, voor projecten die je een professionele uitstraling wilt geven. Verkrijgbaar in tubes en potten, in 70 dekkende, prachtige kleuren. Met de handige tubes doseer je makkelijk de juiste hoeveelheid verf, zodat je niets verspilt. Creaties gemaakt met Amsterdam Expert Series acrylverf zijn tot honderd jaar lichtecht, dus deze verfcollectie mag met recht het predicaat ‘Expert’ dragen!

Keuzemogelijkheden Amsterdam Expert Series

Amsterdam Expert Series acrylverf is verkrijgbaar in handige tubes van 75 ml, of in potten van maar liefst 400ml. De potten bieden je de mogelijkheid met grote hoeveelheden verf tegelijk te werken, terwijl de tubes perfect zijn voor fijner werk, waarbij je slechts een kleine hoeveelheid verf op je palet nodig hebt. Welke optie je ook kiest, je gebruikt altijd de beste acrylverf van Verfze.

Starten met acrylverf

Wil je starten met acrylverf en direct een toereikende hoeveelheid kleuren in huis halen? Dan is één van de Amsterdam Expert Series sets wellicht een goede keuze. Met één set beschik je over 6 of 12 tubes van 20ml. Ideaal om acrylverf van deze kwaliteit eens uit te proberen of om cadeau te geven. Je mengt de kleuren eenvoudig tot nieuwe kleuren. Verdunnen doe je bij voorkeur met water of één van de speciale Amsterdam Mediums.

Alle soorten acrylverf en meer

Naast deze Amsterdam Expert Series acarylverf bieden we ook aquarelverf en inkt aan. Je vindt in onze webshop ook andere verfproducten gemaakt op acrylbasis, zoals markers en spraypaint. Ga je liever aan de slag met olieverf, potloden of ecoline? Ook dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. In alle productcategorieën vind je meer dan genoeg opties. Het medium dat bij jou past is altijd op voorraad in de juiste kleur, maat en soort. Ten slotte vind je ook alle benodigdheden, zoals penselen en ezels in onze webwinkel. Meer dan genoeg om deze week nog te beginnen met een nieuwe hobby, of je creativiteit naar een hoger plan te tillen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België