Klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen over onze producten of je bestelling? Bekijk hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen. Liever direct contact? Bel 0341 493 575 (ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u)

Ja en nee! In 2019 lanceren wij onze nieuwe webwinkels. Webwinkel Verfze.nl, waarmee we je al jaren van dienst zijn, is helemaal opnieuw gebouwd en is nu speciaal ingericht met alles voor de creatieveling, zoals het uitgebreide assortiment kunstschildermaterialen van Royal Talens. De Verf & Behang Specialist is ons nieuwe overzichtelijke portaal voor professionele verf en prachtige soorten behang. 

Ja dat kan, je bent van harte welkom bij Astrid & Geurt de woonprofessionals in Ermelo. Onze speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van je huis. Wij hebben gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Vakkundige mensen staan voor je klaar met een passend en professioneel advies. Hieronder de openingstijden van onze Verf & Behangspeciaalzaak:

Maandag van 13.30 - 17.30u;

Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30u;

Zaterdag van 9.00 - 17.00u.

Stationstraat 75   |   3851NB Ermelo

Verf, beits en lak voor het schilderen van je huis en tal van andere objecten vind je in onze nieuwe webwinkel Verfenbehangspecialist.nl. Zoals de naam al zegt: prachtige wandbekleding en behang zitten ook in het assortiment. Je kunt natuurlijk ook onze winkel in Ermelo bezoeken en de producten in het echt bekijken.

Als je de bedrijfsnaam en het btw-nummer correct invult en je pakket laat bezorgen op een adres in een EU-lidstaat buiten Nederland wordt het btw-tarief gewijzigd van 21% naar 0%. Het is van belang dat het ingevoerde btw-nummer klopt en geldig is. Op dat moment is er sprake van een intracommunautaire levering.