Advies in onze winkel

Hoewel online winkelen veel voordelen biedt, gaat er niks boven producten fysiek te kunnen ontdekken, vergelijken en combineren. De mogelijkheden zijn eindeloos en u als creatieveling weet hier wel raad mee.

Laten we elkaar ontmoeten in onze fysieke winkel in Ermelo, midden in het land. Ruim opgezet, logisch geordend en altijd een grote voorraad. Je grijpt niet snel mis wanneer jij bij ons de materialen komt inkopen voor jouw nieuwe creatie!

Wij zijn Astrid en Geurt en al bijna 25 jaar helpen wij creatievelingen bij het creĆ«ren van de mooiste kunstwerken of het uitoefenen van hun hobby. Wij bieden de beste materialen, zodat u zorgeloos aan de slag kunt. Bent u de volgende die wij mogen helpen?

  • Advies met passie
  • Inspiratievolle locatie
  • De keuze is reuze

Onze winkel

Kom langs voor advies

Ons complete assortiment verf is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. U kunt bij ons terecht voor kunstschildermaterialen van Royal Talens zoals Amsterdam Acrylverf, Van Gogh Olieverf en nog veel meer.

Heeft u al een moodboard gemaakt? Mooi! Dan helpen wij u aan de materialen die uw moodboard tot leven wekt.

Keuzestress? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom helpen wij u bij het maken van de juiste keuze voor een interieur waar u zich thuis voelt.

Bezoek onze winkel op de Stationsstraat 75 in Ermelo. Tot snel!


Inspiratievolle updates

Pouring met acryl

Pouring, ook wel acryl gieten genoemd, is een techniek waarbij je verf op een bepaalde manier verdunt om dit vervolgens over het schilderdoek te gieten. Het verdunnen van de verf doe je met behulp van het pouringmiddel van Amsterdam. De te verdunnen verf kan onder andere onze acrylverf zijn, maar kan ook met hobbyverf. 

Lees meer

Acryl Markers en Spraypaint

Amsterdam geeft je alle kleuren en materialen die je als kunstenaar nodig hebt om je creativiteit tot uiting te laten komen. Gebruik markers of spuitbussen als je het liefst snel en direct werkt. Of ga voor een flacon of een tube acrylverf als je meer van structuur en penseelstreken houdt. Maar je kan acrylverf, markers en spuitbussen van Amsterdam ook uitstekend door elkaar gebruiken. Vraag je niet af waar de wereld op zit te wachten.

Lees meer

Voordelig schilderen met Cobra

De Cobra verf is er nu ook in een Study variant, betaalbare prima kwaliteit watervermengbare olieverf.

Lees meer