Advies

Neem de tijd om uw creatie te maken met de beste materialen. U kunt bij ons terecht voor kunstschildermaterialen van Royal Talens zoals Amsterdam Acrylverf, Van Gogh Olieverf en nog veel meer.

Ontdek, vergelijk en combineer alle materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos en u als creatieveling weet hier wel raad mee. Laten we elkaar ontmoeten!

Wij zijn al jaren een begrip voor onze online-klanten. In 2019 hebben we besloten om voortaan op Verfze.nl specifiek alles voor de creatieveling te bieden. Wij bieden de beste materialen, zodat u zorgeloos aan de slag kunt.

  • Advies met passie
  • Inspiratievolle locatie
  • De keuze is reuze

Onze winkel

Kom langs voor advies

Ons complete assortiment verf is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. 

Heeft u al een moodboard gemaakt? Mooi! Dan helpen wij u aan de materialen die uw moodboard tot leven wekt.

Keuzestress? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom helpen wij u bij het maken van de juiste keuze voor een interieur waar u zich thuis voelt.

Bezoek onze winkel op de Stationsstraat 75 in Ermelo. Tot snel!


Inspiratievolle updates

How to: Decoreer je eigen borden

Kunnen jouw witte borden wel wat meer kleur gebruiken? Bekijk deze pagina en maak met een handige video mooie kleurrijke borden!

Lees meer

How to: Toepassen van Tie Dye verf

Altijd al willen werken met Tie Dye verf en bijvoorbeeld een eigen shirt willen maken, maar je weet niet hoe je te werk moet gaan? Aan de hand van een handige video leggen wij je uit hoe je de Tie Dye verftechniek toepast. Lees en kijk snel verder.

Lees meer

How to: Pimp oude fotolijstjes met Vintage krijtverf en Craquelé medium van Talens

Jouw oude fotolijstjes pimp je met Talens. Vintage krijtverf en Craquelé medium zijn twee hulpmiddelen die hier perfect bij helpen. Samen met een video laten wij op deze pagina zien waarom!

Lees meer