Acrylverf


Wek jouw kunst tot leven met acrylverf

Bij Verfze vind je een groot assortiment acrylverfproducten, van traditionele acrylverf tot stiften, inkt en spraypaint. Natuurlijk bieden we ook alle benodigdheden aan voor het maken van de mooiste kunstwerken: kwasten, middelen om je verf mee te mengen en te verrijken. Hieronder zie je een greep uit ons assortiment. Veel van onze acrylverfproducten zijn afkomstig van het merk Amsterdam, maar je kunt ook kiezen voor Rembrandt of Van Gogh acrylverfsets. Uiteraard zijn is acrylverf van de hoogste kwaliteit: kleurecht en prettig om mee te werken, ook voor professionals. Droogt snel, barst niet.

Amsterdam Standard Series

De Amsterdam Standard Series biedt kwaliteit zoals je die verwacht van goede acrylverf. Mooie, diepe kleuren en blijvend goed resultaat na drogen. Zowel de klein- als grootverbruiker heeft ruime keus. Zo schaf je eenvoudig kleine tubes van 90ml aan, of potten van een liter. Je hebt altijd keuze uit 90 prachtige kleuren, of je begint met een complete set waar je geruime tijd mee vooruit kunt!

Amsterdam Acryl Markers

Voor wie graag met markers en stiften werkt en de eigenschappen van acrylverf wil toepassen maakt Amsterdam Series acrylmarkers. Uiteraard vind je deze ook terug bij Verfze. Je hebt keuze uit meerdere diktes (2, 4 en 15mm dik), en tientallen kleuren. Vul je collectie markers aan zoals jij wilt, of begin met een complete set die alle markers bevat die je nodig hebt.

Amsterdam Spraypaint

Nog zo’n populair product van Verfze: Amsterdam Spraypaint. Elk van de 94 spuitbussen in ons assortiment bevat meer dan genoeg acrylverf om een mooi schilderij of originele wandtekening mee te maken. Daarnaast werk je professioneel en schoon met alle spraycaps en -cleaners. Je bestelt eenvoudig honderd spraycaps of reiniger voor je spuitbussen, zodat je lange tijd vooruit kunt.

Overige producten

Naast bovenstaande Amsterdam Series producten bieden we ook hobbyverf en inkt aan, gemaakt op acrylbasis. Ga je liever aan de slag met aquarelverf, olieverf, potloden of ecoline? Ook dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. In alle productcategorieën vind je meer dan genoeg opties. Het medium dat bij jou past is altijd op voorraad in de juiste kleur, maat en soort. Ten slotte vind je ook alle benodigdheden, zoals penselen en ezels in onze webwinkel. Meer dan genoeg om deze week nog te beginnen met een nieuwe hobby, of je creativiteit naar een hoger plan te tillen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 75 in Nederland