Acrylverf


Acrylverf kopen

Acrylverf is een van de meest gebruikte verfsoorten. Iedereen kan ermee werken, ongeacht niveau of ervaring. De verf droogt snel waardoor u tijdens één schildersessie meerdere lagen over elkaar aan kunt brengen. Uiteraard biedt Verfze.nl meerdere soorten acrylverf aan, voor de gevorderde amateurschilder én de professional. Ook uw mediums, uw doeken, kwasten en schildersezel koopt u gewoon bij Verfze.nl. Wilt u acrylverf kopen en direct aan de slag? Bestel uw verf en benodigdheden vandaag nog en krijg uw bestelling al binnen 1 tot 2 dagen thuisbezorgd. Bovendien is acrylverf kopen bij Verfze.nl verrassend voordelig en heeft u ruime keuze in zeer goed gepigmenteerde verf.

Professionele acrylverf kopen

Met de Amsterdam Expert Series haalt u acrylverf van professionele kwaliteit in huis. Deze serie van Royal Talens is verkrijgbaar in 70 kleuren, in tubes van 70 ml en 150 ml. Een selectie van 40 kleuren is ook beschikbaar in grote potten van 400 ml. Deze zijn extra voordelig! Handig om te bestellen in de tinten die u het vaakst nodig heeft. Royal Talens biedt naast de Amsterdam Expert Series een voordelige variant aan die zeer geschikt is voor amateurschilders. Met de Amsterdam Standard Series haalt u goede kwaliteit acrylverf in huis voor een aantrekkelijke prijs. Verkrijgbaar in 90 kleuren, in diverse formaten. Deze acrylverf kopen is zelfs mogelijk in potten van 1 l (40 kleuren) of 2,5 l. Let op: het grootste formaat is alleen verkrijgbaar in de kleur titaanwit.

Wek jouw kunst tot leven met acrylverf

Bij Verfze vind je een groot assortiment acrylverfproducten, van traditionele acrylverf tot stiften, inkt en spraypaint. Natuurlijk bieden we ook alle benodigdheden aan voor het maken van de mooiste kunstwerken: kwasten, middelen om je verf mee te mengen en te verrijken. Hieronder zie je een greep uit ons assortiment. Veel van onze acrylverfproducten zijn afkomstig van het merk Amsterdam, maar je kunt ook kiezen voor Rembrandt of Van Gogh acrylverfsets. Uiteraard zijn is acrylverf van de hoogste kwaliteit: kleurecht en prettig om mee te werken, ook voor professionals. Droogt snel, barst niet.

Amsterdam Standard Series

De Amsterdam Standard Series biedt kwaliteit zoals je die verwacht van goede acrylverf. Mooie, diepe kleuren en blijvend goed resultaat na drogen. Zowel de klein- als grootverbruiker heeft ruime keus. Zo schaf je eenvoudig kleine tubes van 90ml aan, of potten van een liter. Je hebt altijd keuze uit 90 prachtige kleuren, of je begint met een complete set waar je geruime tijd mee vooruit kunt!

Amsterdam Acryl Markers

Voor wie graag met markers en stiften werkt en de eigenschappen van acrylverf wil toepassen maakt Amsterdam Series acrylmarkers. Uiteraard vind je deze ook terug bij Verfze. Je hebt keuze uit meerdere diktes (2, 4 en 15mm dik), en tientallen kleuren. Vul je collectie markers aan zoals jij wilt, of begin met een complete set die alle markers bevat die je nodig hebt.

Overige producten

Naast bovenstaande Amsterdam Series producten bieden we ook hobbyverf en inkt aan, gemaakt op acrylbasis. Ga je liever aan de slag met aquarelverf, olieverf, potloden of ecoline? Ook dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. In alle productcategorieën vind je meer dan genoeg opties. Het medium dat bij jou past is altijd op voorraad in de juiste kleur, maat en soort. Ten slotte vind je ook alle benodigdheden, zoals penselen en ezels in onze webwinkel. Meer dan genoeg om deze week nog te beginnen met een nieuwe hobby, of je creativiteit naar een hoger plan te tillen.

Acrylverf in andere vormen

Verf in tubes is verreweg de meest bekende vorm van acrylverf. Toch kunt u ook op andere manieren acrylverf aanbrengen, bijvoorbeeld met een spuitbus, handige acryl markers of met behulp van acryl inkt. Omdat al deze verfsoorten afkomstig zijn van Royal Talens combineert u markers zorgeloos met verf uit tube of met spraypaint. Zo zet u uw kunstwerk op met markers en maakt u het af met verf van uw palet of met acrylverf uit spuitbus. Markers, spuitbussen en acryl inkt zijn aantrekkelijk geprijsd. Deze acrylverf kopen en ermee experimenteren hoeft helemaal niet duur te zijn.

Mediums en accessoires

U kunt uw collectie acrylverf uitbreiden met handige mediums en accessoires. Mediums kunt u toevoegen aan uw verf om een bijzonder effect te krijgen. Zo maakt u uw acrylverf extra mat of glanzend, kunt u er reliëf mee aanbrengen met behulp van puimsteen medium of laat u de verf langzamer drogen met droogvertragend medium. Daarnaast koopt u ook kwasten voor acrylverf bij Verfze.nl, net als handige schildersmessen en paletmessen. Kortom, alles wat u nodig heeft voor het maken van uw acrylverf schilderijen bestelt u gewoon bij Verfze.nl!

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België