Pastels, Potloden en tekenbenodigdheden Bruynzeel Design Potloden


Potloden Bruynzeel

Wie aan Bruynzeel denkt, denkt aan potloden. Deze fabrikant maakt al decennialang potloden van zeer hoge kwaliteit. Natuurlijk vind je een ruim assortiment potloden Bruynzeel bij Verfze.nl. Denk aan gewone kleurpotloden, aquarelpotloden, pastelpotloden en grafietpotloden of een complete set potloden in handige opbergdoos. Eindeloos kleurplezier regel je gewoon bij Verfze.nl. Bestel uw potloden Bruynzeel vandaag en ontvang uw bestelling al binnen 1 of 2 dagen. Wij bezorgen uw potloden en andere benodigdheden bovendien gratis in Nederland of België bij besteding vanaf 100 euro.

Assortiment kleurpotloden

Onze collectie kleurpotloden Bruynzeel bestaat uit 50 kleuren. U bestelt de(extra) kleuren die u nodig heeft of u kiest voor een mooie doos vol Bruynzeel potloden. De potloden laten kleurvast resultaat zien en breken niet. De potloden worden gemaakt van topkwaliteit hout en goed gepigmenteerde stiften. Het nummer op het potlood correspondeert altijd met dezelfde kleur. De losse kleurpotloden zijn ideaal om uw verzameling verder aan te vullen of om missende potloden in uw set te vervangen. Kijk daarvoor naar het nummer op het potlood dat u wilt vervangen of laat u leiden door uw fantasie en stel zelf een kleurenpalet samen! Met een zeer lage prijs van 0,99 euro per stuk passen deze hoogwaardige potloden in elk budget.

Pastel en aquarel

Bruynzeel maakt ook speciale pastel- en aquarelpotloden. Pastelpotloden zijn vergelijkbaar met pastelkrijt. De punt is zacht en brengt direct kleur over op uw papier. U kunt de tinten mooi in elkaar laten overlopen, voor een subtiel en zacht resultaat. Ook handig om een opzet te maken voor een werk dat u later verder inkleur met pastelkrijt. Met aquarelpotloden maakt u prachtige tekeningen die u voorziet van aquareleffect door (met een kwast) water toe te voegen. Zo combineert u potlood en aquareltechniek in één.

Complete set Bruynzeel potloden

Wilt u uzelf, een vriend of een kleine artiest in de dop een set potloden cadeau geven? Dan kiest u voor een van de uitgebreide Bruynzeel potlodensets. Geef 12, 24 of 48 kleurpotloden cadeau of ga voor een Specialty set met alle speciale potloden van Bruynzeel. Liefhebbers van aquarelpotloden of pastelpotloden maakt u uiteraard blij met een speciale set met 12, 24 of 48 aquarel- of pastelpotloden.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België