Spraypaint Amsterdam


Amsterdam spraypaint: voor groots resultaat

Altijd al een wandschildering in huis willen hebben? Of wil je aan de slag met graffiti buiten de deur? Dan zijn de spraypaint spuitbussen van Amsterdam onmisbaar. Met keuze uit 94 kleuren heb je altijd de juiste tint bij de hand. Je brengt de verf egaal aan, over grote oppervlakten. Droogt snel, blijft kleurvast en is te gebruiken op elke ondergrond, ook op doek. Tip: zet eerst je ontwerp op met Amsterdam acryl markers en kleur je kleurvakken in met Amsterdam spraypaint.

Amsterdam spraypaint gebruiken

Als je aan de slag wilt met Amsterdam spraypaint hoef je alleen de spuitbus eenmalig in te drukken om deze te ontgrendelen. Daarna kun je direct beginnen met je kunstwerk. Let op: deze verf droogt snel. Daarmee is spraypaint ideaal voor ‘fastpainting’. Wil je de verf kunnen bewerken na aanbrengen? Dan is één van onze andere typen acrylverf geschikter, zoals Amsterdam Expert Series acrylverf of de acryl markers.

Caps en reinigingsmiddelen

Schoon werken levert een mooier resultaat op. Zorg er altijd voor dat je spraycaps tijdig vervangt. Met de handige Amsterdam spraycaps doe je dat in een handomdraai. Daarnaast schaf je eenvoudig nozzle cleaner aan, waarmee je gebruikte caps kunt reinigen. Doe dat altijd zo snel mogelijk na het gebruik van de caps. Nieuwe caps zijn verkrijgbaar in rood en zwart, in verpakkingen tot honderd stuks.

Bijzondere en hoogwaardige acrylverf

Naast deze Amsterdam spraypaint op basis van acrylverf bieden we ook aquarelverf en inkt aan. Je vindt in onze webshop ook andere verfproducten gemaakt op acrylbasis, zoals markers en professionele acrylverf. Ga je liever aan de slag met olieverf, potloden of ecoline? Ook dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. In alle productcategorieën vind je meer dan genoeg opties. Het medium dat bij jou past is altijd op voorraad in de juiste kleur, maat en soort. Ten slotte vind je ook alle benodigdheden, zoals penselen en ezels in onze webwinkel. Meer dan genoeg om deze week nog te beginnen met een nieuwe hobby, of je creativiteit naar een hoger plan te tillen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België