Ecoline, Water- en Plakkaatverf


Ecoline, waterverf en gouache in alle kleuren

Verven met ecoline, tekeninkt of waterverf brengt een geheel nieuwe dimensie aan in jouw kunstwerken. Speel met kleur, diepte en lagen en laat kleuren moeiteloos in elkaar overlopen. Met voordelig geprijsde ecoline, waterverf, plakkaatverf en tekeninkt kun je bovendien experimenteren zonder te veel geld kwijt te zijn. Ook ideaal voor schilderen met kinderen.

Voordelen van ecoline en waterverf

Ecoline en waterverf geven een compleet ander effect op (aquarel)papier dan olieverf of acrylverf. Je maakt er zachtere vormen en kleuren mee, of je maakt het juist bijzonder expressief. Ecoline is een zeer verdunde inkt die transparant resultaat geeft en verdund of onverdund gebruikt kan worden. Tekeninkt is wat kleurvaster, minder verdund en geeft helderder resultaten. Met plakkaatverf, dat je aan kunt lengen met water, maak je eenvoudig schilderijen in basistinten. Heel geschikt voor kinderen, of voor gebruik op school.

Kleuren en verkrijgbaarheid

Wil je ruime keuze? Kies dan voor één van de 46 kleuren ecoline. Liever kleurvaste tekeninkt die je zelf mengt? Dan ga je aan de slag met één van de zeven kleuren tekeninkt. Daarnaast vind je bij Verfze ook brushpennen en brushpennen sets. Hiermee werk je ook met ecoline, maar dan middels een pen. Je bereikt zo trefzeker resultaat.

Heb je papier nodig dat geschikt is voor waterverf, ecoline of inkt? Ook dat vind je bij Verfze. Neem altijd aquarelpapier of papier dat geschikt is voor waterdragende verf, zodat je verf goed opgenomen wordt door het papier en je een blijvend mooi resultaat bereikt.

Voordelig meerdere soorten verf uitproberen

Wil je in één keer alles in huis halen voor je acrylverfschilderijen? Dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. Je vindt meerdere topmerken acrylverf, papier en doeken, ezels, kwasten en mengbakjes in het assortiment verfbenodigdheden. Daarnaast kun je ook experimenteren met andere verfsoorten, zoals ecoline, aquarelverf of pastelkrijt.

Omdat alle verfsoorten en toebehoren voordelig geprijsd zijn kun je eenvoudig beginnen met een nieuwe hobby of een nieuwe verfsoort. Voor enkele euro’s heb je de eerste tinten verf en kwasten al in huis. Heb je vragen over één van onze producten? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder!

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België