Acrylverf Amsterdam Standard Series


Amsterdam Standard Series acrylverf

De Amsterdam Standard Series acrylverf biedt je alle voordelen van acrylverf voor een aantrekkelijke prijs. Droogt snel, is kleurecht en -vast, en verkrijgbaar in maar liefst 90 mooie, stralende kleuren. Ideaal voor beginners die willen werken met acrylverf, of voor een uitgebreide collectie knutselspullen voor kinderen, thuis of op school.

Kleine en grote formaten Amsterdam Standard Series acrylverf

Wie op zoek is naar de perfecte hoeveelheid verf is bij Amsterdam aan het juiste adres. De Amsterdam Standard Series wordt geleverd in uitzonderlijk veel formaten: van tubes van 20ml tot potten van 2,5 liter! Hiermee maak je eenvoudig grote creaties waar je veel verf voor nodig hebt, of je begint voordelig met het schilderen met acrylverf. De kleinste tubes zijn handig als je van een bepaalde kleur weinig nodig hebt. Met de middelmaat 250ml tubes kun je een hele tijd vooruit, terwijl je met de literpotten genoeg hebt voor een hele klas creatievelingen.

Kleuren en benodigdheden

Je kunt kiezen uit maximaal 90 verschillende kleuren uit het hele kleurenspectrum als je wilt werken met Amsterdam Standard Series acrylverf. Daarnaast biedt Verfze alles aan wat je nodig hebt voor de verwerking van deze verf: penselen, doeken en ezels. Verdunnen en mengen doe je eenvoudig met water, of met de speciale Amsterdam Mediums. Handig: als je andere acrylverf wilt gebruiken uit de Amsterdam Serie kun je de kleuren perfect op elkaar afstemmen. De kleuren van de acryl markers, spraypaint en professionele Amsterdam Expert Series zijn exact gelijk aan elkaar!

Starten met schilderen

Naast deze Amsterdam Standard Series acrylverf bieden we ook aquarelverf en inkt aan. Je vindt in onze webshop ook andere verfproducten gemaakt op acrylbasis, zoals markers en professionele acrylverf. Ga je liever aan de slag met olieverf, potloden of ecoline? Ook dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. In alle productcategorieën vind je meer dan genoeg opties. Het medium dat bij jou past is altijd op voorraad in de juiste kleur, maat en soort. Ten slotte vind je ook alle benodigdheden, zoals penselen en ezels in onze webwinkel. Meer dan genoeg om deze week nog te beginnen met een nieuwe hobby, of je creativiteit naar een hoger plan te tillen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België