Aquarelverf


Verfze aquarelverf assortiment

Bij Verfze vind je natuurlijk aquarelverf, naast olieverf, acrylverf, inkt en ecoline. Met aquarelverf maak je prachtige schilderijen op waterbasis. Je verdunt de verf zoveel je wilt. Het enige wat je nodig hebt om te starten met aquarelleren zijn aquarelverf, kwasten, bakjes en een doek of aquarelpapier. In het assortiment aquarelverf van Verfze vind je drie bekende merken: Rembrandt, Van Gogh en Talens. Elk van deze merken is geschikt voor de beginnende schilder. Je kunt het zo duur maken als jij wilt. Begin met enkele tubes of napjes of schaf direct een complete set aan, waar je maanden mee vooruit kunt.

Aquarelverf Van Gogh

De aquarelverf van het merk Van Gogh is zeer bekend en wordt veel gebruikt. Bij Verfze bestel je eenvoudig losse tubes of complete geschenksets, voor jezelf of voor een ander. Zoals gebruikelijk is bij aquarelverf bestel je losse kleuren in tubes of halve napjes. De halve napjes kun je gebruiken in een aquareldoos. Van Gogh biedt ontzettend veel kleuren aan, maar liefst 72. Ideaal voor de schilder die graag grote keuzevrijheid heeft.

Aquarelverf Rembrandt

Verfze biedt negen verschillende aquarelsets aan van het merk Rembrandt. Daarin vind je uiteraard de topkwaliteit aquarelverf, maar ook kwasten en andere handige benodigdheden. Je kunt al starten met een set met twaalf napjes voor enkele tientjes. Grotere sets, van zestien of 24 napjes zijn ook verkrijgbaar. Ten slotte kun je jezelf of een ander ook een luxe set cadeau doen, in mahoniehouten kist. Een geschenk om nooit te vergeten.

Talens aquarel hulpmiddelen

In het assortiment aquarelverf en -toebehoren zijn ook de handige accessoires van Talens opgenomen. Hier vind je aquareldozen voor halve napjes, Arabische gom en maskeervloeistof en nog veel meer. Met protecting spray van Talens bescherm je je kunstwerk nadat het af is tegen lichtinvloeden. Zo blijft je werk lang mooi.

Andere benodigdheden

Met alleen verf of een complete set kun je nog niet beginnen met aquarelleren. Een goede ondergrond helpt je bij het maken van een prachtig kunstwerk. Kijk daarom ook eens bij de doeken, ezels en papierblokken die Verfze aanbiedt. In combinatie met het juiste papier komt jouw aquarelschilderij helemaal tot leven.

Papier, doeken en ezels bestel je, net als alle andere benodigdheden, eenvoudig en voordelig online.

    • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
    • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
    • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België