Olieverf


Alle olieverf en toebehoren voor jouw schilderij

Natuurlijk biedt Verfze olieverf aan, voor schilders die het prettig vinden meerdere dagen achter elkaar aan hun schilderij te werken. Olieverf is gemaakt op basis van poederpigmenten en een plantaardige olie. Deze verfsoort droogt een stuk langzamer dan acrylverf en is dus geschikt om lange tijd te bewerken. Zo creëer je prachtige kleurovergangen en heb je de tijd je werk te perfectioneren.

Aanbod olieverf

Bij Verfze vind je twee collecties olieverfproducten: Van Gogh en Rembrandt olieverf. Met Van Gogh olieverf heb je keuze uit tubes van 20 of 200ml, met respectievelijk 66 en 55 kleuren. Rembrandt olieverf is verkrijgbaar in 150 ml tubes in 30 kleuren. Daarnaast kun je ook kiezen voor Cobra watervermengbare olieverf, waarin je wel 70 verschillende kleuren tot je beschikking hebt.

Sets en olieverf hulpmiddelen

Wil je starten met olieverf? Dan is één van de Van Gogh olieverf sets wellicht een goede keuze. Je beschikt in één keer over een set mooie kleuren, desgewenst met penselen en accessoires. Ook los verkoopt Verfze diverse olieverf hulpmiddelen, waarmee je je olieverfschilderij professioneel opzet en afwerkt. Denk aan lijnolie, schilderpasta en diverse soorten vernis.

Overige verfsoorten en accessoires

Naast olieverf bieden we ook acrylverf en inkt aan. Je vindt in onze webshop ook andere verfproducten gemaakt op acrylbasis, zoals markers en professionele acrylverf. Ga je liever aan de slag met spraypaint, potloden of ecoline? Ook dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. In alle productcategorieën vind je meer dan genoeg opties. Het medium dat bij jou past is altijd op voorraad in de juiste kleur, maat en soort. Ten slotte vind je ook alle benodigdheden, zoals penselen en ezels in onze webwinkel. Meer dan genoeg om deze week nog te beginnen met een nieuwe hobby, of je creativiteit naar een hoger plan te tillen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België