Acrylverf Amsterdam Acryl Hulpmiddelen


Amsterdam Acryl hulpmiddelen

Wie graag met acrylverf werkt, weet dat je met handige hulpmiddelen nog mooiere effecten kunt bereiken. Met gesso maak je de ondergrond klaar voor gebruik, zodat je verf goed hecht. Met een matterend medium maak je je acrylverf matter, en met een droogvertragend medium heb je langer de tijd je verf te bewerken. Al deze hulpmiddelen vind je natuurlijk ook bij Verfze.

Amsterdam Acryl mediums

In het Verfze assortiment acrylverf en hulpmiddelen vind je een groot aantal mediums die jouw schilderij fraaier maken, of je werkwijzer kunnen veraangenamen. Denk bijvoorbeeld aan een heavy gel medium, een medium waarin puimsteen is verwerkt of een simpel matterend medium. Talens Amsterdam Acryl biedt zelfs een glow in the dark medium aan. Wie verrassende effecten wil bereiken met zijn of haar acrylverfschilderij heeft dus ruime keuze.

Gesso: primer voor je schilderij

Om ervoor te zorgen dat je acrylverf goed hecht aan de ondergrond kun je je doek voorbereiden met een primer: gesso. Verfze biedt gesso aan in drie tinten: transparant, wit en zwart. Gesso is bovendien verkrijgbaar in meerdere maten, in potjes van 250 of 500 ml. De witte variant is ook leverbaar in een pot van 1 liter.

Vernis, glitter en andere middelen

Natuurlijk vind je ook acrylvernis en leuke accessoires zoals glitter in het assortiment, net als acrylbindmiddel en blanke lak. Acrylvernis is beschikbaar in matterende of glanzende variant en kan gebruikt worden om je schilderij na het schilderen te voorzien van een vernislaag. Met glitter springt je schilderij er direct uit. Ook leuk voor kinderen. Verkrijgbaar in vier tinten, in potjes van 50 gram.

Kwasten en andere toebehoren

Wil je in één keer alles in huis halen voor je acrylverfschilderijen? Dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. Je vindt meerdere merken acrylverf, papier en doeken, ezels, kwasten en mengbakjes in het assortiment verfbenodigdheden. Daarnaast kun je ook experimenteren met andere verfsoorten, zoals ecoline, aquarelverf of pastelkrijt.

Omdat alle verfsoorten en toebehoren voordelig geprijsd zijn kun je eenvoudig beginnen met een nieuwe hobby of een nieuwe verfsoort. Voor enkele euro’s heb je de eerste tinten verf en kwasten al in huis. Heb je vragen over één van onze producten? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder!

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België