Aquarelverf Rembrandt Aquarelverf Sets


Beginnen met aquarel: Rembrandt aquarelverf sets

Starten met een nieuwe hobby vereist enige materialen, vooral als je wilt beginnen met schilderen. Je maakt het jezelf extra gemakkelijk als je kiest voor één van de verfsets van Verfze, zoals de Rembrandt aquarel verfset. Hiermee kun je direct beginnen met schilderen en heb je alles bij de hand voor het creëren van je eerste meesterwerk.

Alle Rembrandt aquarelverf sets op een rij

Verfze biedt maar liefst 9 verschillende aquarelverf sets aan van het merk Rembrandt. Vijf van de sets zijn verkrijgbaar in standaarduitvoering, met 12, 24 of 48 kleuren in basisset. De vier andere sets worden geleverd in luxe uitvoering, in een donkere mahoniehouten kist. Alle sets zijn eenvoudig mee te nemen en dus ook perfect voor onderweg op of cursus.

Inhoud Rembrandt aquarelverf set

Wat zit er in een Rembrandt aquarelverf set? Met deze set beschik je over een groot aantal kleuren (12 tot 48). Deze kun je uiteraard naar hartenlust mengen. Alle sets worden geleverd met een penseel. De luxe uitvoering in houten kist stelt je bovendien in staat eenvoudig te mengen en te verdunnen met het meegeleverde mengpalet. Wie voor de meest complete set gaat, kiest voor de ‘Master’ uitvoering, met 48 kleuren aquarelverf, meerdere penselen, een mengpalet en potloden.

Alles voor de hobbyist en professional

Naast deze Rembrandt aquarelverf sets bieden we ook acrylverf en inkt aan. Je vindt in onze webshop ook andere verfproducten gemaakt op acrylbasis, zoals markers en professionele acrylverf. Ga je liever aan de slag met olieverf, potloden of ecoline? Ook dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. In alle productcategorieën vind je meer dan genoeg opties. Het medium dat bij jou past is altijd op voorraad in de juiste kleur, maat en soort. Ten slotte vind je ook alle benodigdheden, zoals penselen en ezels in onze webwinkel. Meer dan genoeg om deze week nog te beginnen met een nieuwe hobby, of je creativiteit naar een hoger plan te tillen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België