Ecoline, Water- en Plakkaatverf Ecoline Vloeibare Waterverf


Ecoline verf

Ecoline verf is een niet-watervaste verf waarmee u zonder enige ervaring de mooiste schilderijen maakt. Het is vloeibare, transparante waterverf die goed vloeit en mengt. Met een set kwasten, een aantal potjes ecoline en aquarelpapier of goed absorberend papier kunt u direct aan de slag. Verfze.nl biedt 46 kleuren ecoline aan van Royal Talens. Dit merk maakt al jaren ecoline en andere verfsoorten van zeer hoge kwaliteit. Bestel uw ecoline verf voordelig bij Verfze.nl en ga thuis heerlijk creatief aan de slag met deze prachtige waterverf.

Kleuren ecoline verf

Ecoline verf is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, vooral als u kiest voor de kleine 30 ml potjes. Deze zijn ideaal om mee te starten of om uw collectie ecoline mee aan te vullen. Werkt u aan een groot schilderij en heeft u van bepaalde kleuren een groter formaat nodig? Bestel dan onze flacons in 0,5 l of 1 l. Deze zijn verrassend voordelig geprijsd en u kunt er geruime tijd mee vooruit. De grote flacons bestelt u in 23 verschillende kleuren.

Werken met ecoline

Iedereen kan werken met ecoline. De waterverf is eenvoudig aan te lengen met water, waardoor u een transparante kleur krijgt. U bepaalt zo eenvoudig de helderheid van de kleur. Houd bij het schilderen één of meer potjes schoon water binnen handbereik. Hiermee reinigt u uw kwasten snel en kunt u water toevoegen om de juiste kleuren te laten verschijnen. Ecoline droogt snel. Uw schilderij of tekening is dus zo klaar! Na verloop van tijd vervagen de kleuren enigszins onder invloed van zonlicht. Werkt u liever met kleurvaste inkt? Dan is onze acryl inkt een goed alternatief!

Verfsets

Uiteraard kunt u uw eigen ecoline verfset samenstellen, maar Royal Talens biedt ook enkele ecoline verf sets aan. Met een set primaire kleuren of een grote set met aanvullende tinten legt u een mooie basis voor uw collectie ecoline. Mist u een kleur? Dan vult u uw set eenvoudig aan met de voordelig geprijsde losse potjes van 30 ml. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ecoline brush pennen. Deze pennen gebruikt u als een stift, waarbij de ecoline uit de punt vloeit. Hiermee werkt u heel secuur, zonder te knoeien. Handig als u niet van het werken met een kwast houdt. De punt is flexibel zodat u de dikte van de lijn eenvoudig bepaalt. Ook deze pennen zijn verkrijgbaar in sets, in primaire kleuren of in mooie grijs-, paars- of aardetinten.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België