Fineliners, Markers en Viltstiften Amsterdam Acryl Markers


Strak en kleurrijk ontwerpen met acryl markers

Acryl markers zijn ideaal voor de illustrator, grafisch ontwerper of hobbyist die graag strakke lijnen zet. Met acryl markers van Verfze maak je prachtige tekeningen, schetsen of ontwerpen in kleur. Je hebt keuze uit tientallen kleuren met stiftpunten in verschillende diktes. Van smal (2mm), tot middel (4mm) tot dik (15mm). Door kleuren en lijndiktes te combineren heb je eindeloos veel creatieve mogelijkheden. Tel daarbij alle andere acrylverfproducten van Verfze op, en je kunt echt alles in huis halen wat jij nodig hebt voor jouw werk of hobby.

Voordelen van acryl markers

Alle acryl markers van Verfze zijn afkomstig van producent Amsterdam. Deze staat garant voor kleurechte en kleurvaste acrylverfproducten. De markers bieden je twee voordelen: je kunt werken zonder knoeien en bijzonder strakke lijnen trekken, terwijl je tegelijkertijd gebruik maakt van de eigenschappen van acryl: sneldrogend zonder te barsten. Alle markers bestaan bovendien uit dezelfde kleuren als de andere producten van Amsterdam acrylverf. Je combineert dus eenvoudig traditionele verf met deze markers. Je kunt de markers dus ook heel goed gebruiken om een schets te maken en deze later in te kleuren met verf of spraypaint.

Acryl markers gebruiken

Je kunt acryl markers op allerlei ondergronden gebruiken. Normaal papier is geschikt voor acryl, maar dat geldt ook voor schildersdoek en andere papiersoorten. Acryl markers vloeien niet uit zichzelf, alleen als je de nog natte lijnen verder uitwerkt met een penseel. Ideaal voor allerlei experimenten op verschillende papiersoorten, met verschillende schildertechnieken. Acryl markers gaan lang mee en drogen niet uit -mits je deze afgesloten bewaart. Dus je kunt eindeloos nieuwe dingen uitproberen.

Van acrylverf tot ecoline

Naast bovenstaande acryl markers van Amsterdam, bieden we ook hobbyverf en inkt aan, gemaakt op acrylbasis. Ga je liever aan de slag met aquarelverf, olieverf, potloden of ecoline? Ook dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. In alle productcategorieën vind je meer dan genoeg opties. Het medium dat bij jou past is altijd op voorraad in de juiste kleur, maat en soort. Ten slotte vind je ook alle benodigdheden, zoals penselen en ezels in onze webwinkel. Meer dan genoeg om deze week nog te beginnen met een nieuwe hobby, of je creativiteit naar een hoger plan te tillen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België