Zakelijke samenwerking met Verfze!

Grootverbruik van verfartikelen

Gebruik jij periodiek grote hoeveelheden verf voor bedrijfsdoeleinden? Bijvoorbeeld als vakschilder of voor leuke verfworkshops? Dan ben je bij Verfze aan het goede adres. Wij moedigen deze werkzaamheden namelijk erg aan en helpen je graag om te allen tijde uit de voeten te kunnen! 

Met een groot assortiment, de laagste prijzen en speciale voordelen als je de verf zakelijk bestelt, zorgen wij ervoor dat jij altijd voldoende voorraad hebt. Je kunt ons ook altijd bezoeken in onze fysieke winkel centraal in Nederland, in Ermelo.

Profiteer van de volgende voordelen:

  • Snelle en gratis verzending voor zakelijke gebruikers.
  • Groot assortiment met verschillende A-merken.
  • Deskundig advies en betrouwbare service van jouw vaste contactpersoon.
  • Voordelig en eenvoudig incentives bestellen.
  • Speciale voordelen wanneer jij zakelijk bestelt. 

Speciale prijsafspraken 

Aan onze zakelijke klanten bieden wij speciale prijsafspraken. Wil jij weten wat er voor jou mogelijk is? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Deskundig advies en betrouwbare service van jouw vaste contactpersoon

Advies nodig? Bel met onze specialisten! Zij staan altijd voor jou klaar om je te helpen bij jouw volgende project. Het voordeel voor jou als zakelijke gebruiker is dat jij een vast contactpersoon hebt. Deze expert weet precies wat goed bij jou past en wat jij nodig hebt! Contact met jouw contactpersoon kan online, telefonisch maar ook fysiek in onze winkel centraal in Nederland, in Ermelo.

Dit uit zich ook in onze beoordeling op Kiyoh, hét reviewsysteem voor webshops. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,5 en 98% van hen beveelt ons aan. Zij waarderen veelvuldig onze betrouwbare & deskundige service, snelle verzending en goede prijzen!

De beste merken

Onze merken zijn al jaren een begrip voor onze (online)klanten. Verfze.nl biedt je kunstschildermaterialen van Royal Talens van hoogwaardige merken zoals Amsterdam All Acrylics, Van Gogh, Rembrandt, Cobra, Talens Art Creation en nog veel meer. Met deze merken kunnen wij jou de hoogste kwaliteit bieden. Zodat jij het beste uit jouw schilderproject of workshops kunt halen!

Snelle en gratis verzending

Wij begrijpen dat het voor jou van belang is om snel beschikking te hebben over jouw favoriete schilderbenodigdheden. Verfze.nl levert uw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt uw bestelling gratis bezorgd in Nederland en België bij besteding vanaf 100 euro. U heeft uw voordelig geprijsde verfproducten dus altijd snel in huis. 

Voordelig en eenvoudig incentives bestellen voor jouw workshop deelnemers

Grote kans dat je jouw workshop deelnemers niet met lege handen naar huis wil sturen. Daar helpen wij je graag mee! Als zakelijke klant van Verfze bestel jij eenvoudig incentives met korting. Zodat jouw workshop deelnemers niet alleen met nieuwe kennis naar huis gaan, maar deze ook in praktijk kunnen brengen in hun eigen tijd.

Ontdek jouw voordelen van een zakelijke samenwerking met Verfze