How to: Personaliseer jouw eigen t-shirt met Talens Textielverf!

Maak gepersonaliseerde t-shirts! Leuk voor kinderfeestjes, maar ook handig voor vrijgezellenfeestjes en vele andere gelegenheden. Op deze pagina vertellen wij jou hoe. Met behulp van een handige video en Talens textielverf, maak jij een uniek t-shirt!

Hoe maak je een gepersonaliseerd t-shirt?

Jouw eigen gepersonaliseerde t-shirt maak je eenvoudig met behulp van het onderstaande video en Talens Textielverf. In de video wordt een houten stempel gebruikt om bepaalde vormen op het t-shirt te verven. 

Voordat je gaat verven was je het t-shirt die je gaat gebruiken zonder wasverzachter. Om te voorkomen dat de verf doorlekt naar de andere zijde van het t-shirt leg je een vel papier of karton in het shirt. Zo houd je de beide stukken textiel gescheiden. 

Dan is het tijd om jouw shirt te decoreren! Breng de verf aan op het t-shirt met een stempel of voorzichtig met een zacht kwastje. Let hierbij op dat je de verf niet te dik aanbrengt. Wanneer je een stempel gebruikt, moet je deze hard aanduwen. Zodat de hele stempel het textiel raakt en de stempel mooi overkomt. 

Wanneer je klaar bent met het decoreren van je t-shirts laat je de verf 30 minuten drogen. Hierna fixeer je het textiel verder door het te strijken op katoenstand met vetvrij papier (bijvoorbeeld bakpapier) tussen jouw werk en de strijkbout. Na fixatie is jouw t-shirt wasbaar tot 40 °C en ook geschikt voor droger.

Jouw gepersonaliseerde t-shirt maak je met Talens textielverf!

Jouw gepersonaliseerde t-shirts maak je met Talens Textielverf. Talens Textiel is een textielverf voor lichtgekleurde stoffen (minimaal 50% katoen) in een kleurenrange van maar liefst 40 kleuren, waaronder pastelkleuren. Maar ook Reflex, een reflecterende textielverf (ook voor donkergekleurd textiel) en Nightlight voor Glow-in-the-dark effecten. 

Was vooraf het textiel zonder wasverzachter. Decoreer het textiel met een spons of zachte penseel en fixeer het na droogtijd van 30 minuten door het te strijken (op katoenstand) met een vel vetvrij papier tussen werk en strijkbout. Na fixatie zijn de stoffen wasbaar tot 40 °C en ook geschikt voor droger.

Snel aan de slag!

Verfze levert uw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt uw bestelling gratis bezorgd in Nederland en België bij besteding vanaf 100 euro. U heeft uw voordelig geprijsde Talens Art Creation Textielverf dus altijd snel in huis. Dan kunt u vrijwel direct beginnen! Bij vragen over onze artikelen kunt u altijd contact opnemen met ons.

74 resultaten

Talens Art Creation Textiel Set 4X 50 ml Neon

22,91
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Color 50 ml Puurwit 1001

5,15
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Color 50 ml Heldergeel 2002

5,15
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Color 50 ml Zonnig Geel 2004

5,15
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Color 50 ml Levendig Oker 2028

5,15
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Color 50 ml Warm Oranje 2502

5,15
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Color 50 ml Pasteloranje 2506

5,15
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Color 50 ml Krachtig Rood 3023

5,15
(incl. BTW)

Meer inspiratie

How to: Toepassen van Tie Dye verf

Altijd al willen werken met Tie Dye verf en bijvoorbeeld een eigen shirt willen maken, maar je weet niet hoe je te werk moet gaan? Aan de hand van een handige video leggen wij je uit hoe je de Tie Dye verftechniek toepast. Lees en kijk snel verder.

Werken met de softpastels van Rembrandt

Met meer dan een eeuw ervaring, nauwe samenwerking met professionele kunstenaars en traditioneel vakmanschap houdt Rembrandt de kwaliteit van haar softpastels zo hoog mogelijk. Bij Verfze.nl bieden we een ruim assortiment softpastels van Rembrandt.