Hoe personaliseer je een t-shirt met met Talens Textielverf?

Maak gepersonaliseerde t-shirts met Talens textielverf! Dit is perfect voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes en andere speciale gelegenheden. Ontdek op deze pagina hoe je stap voor stap je eigen unieke t-shirt ontwerpt. Met de handige instructie video maak je de mooiste creaties met textielverf.

Hoe maak je een gepersonaliseerd t-shirt?

Jouw gepersonaliseerde t-shirt maak je met behulp van de onderstaande video over Talens textielverf. Verf vormen op het t-shirt met een handige houten stempel en creëer unieke kleding!

De voorbereiding begint door het t-shirt dat je gaat gebruiken te wassen zonder wasverzachter. Om te voorkomen dat de textielverf doorlekt naar de andere zijde van het t-shirt leg je een vel papier of karton in het shirt. Dit helpt de voor- en achterkant gescheiden te houden tijdens het verven.

Het verven van je t-shirt kan beginnen! Decoreer jouw t-shirt door de verf voorzichtig met een stempel of een zachte kwast aan te brengen. Druk de stempel hard aan tijdens het gebruik en let op dat je niet te veel textielverf gebruikt. Dit geeft het mooiste resultaat op jouw kleding!

Laat de textielverf 30 minuten drogen als je klaar bent. Hierna fixeer je het textiel verder door het te strijken op katoenstand met vetvrij papier (bijvoorbeeld bakpapier) tussen jouw werk en de strijkbout. Na de fixatie is jouw geverfde t-shirt wasbaar tot 40 °C en zelfs geschikt voor droger.

Jouw gepersonaliseerde t-shirt maak je met Talens textielverf

Jouw gepersonaliseerde t-shirts maak je met Talens textielverf. Verf je kleding met de verschillende kleuren textielverf. Gemaakt voor lichtgekleurde stoffen (minimaal 50% katoen) en in maarliefst 40 kleuren verkrijgbaar. De textielverf van Talens is er ook in 'Reflex', dit in een reflecterende textielverf en nightlight voor glow-in-the-dark effecten. Reflex is ook geschikt voor het verven van donkergekleurd textiel.

Ga aan de slag met textielverf

Bestel je Talens Art Creation Textielverf bij Verfze en ontvang je bestelling binnen 1 tot 2 dagen. De bezorging in Nederland en België is gratis bij bestellingen vanaf 100 euro. Vanwege deze snelle levering kan je bijna direct aan de slag met jouw creatieve project! Heb je vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op voor advies!

74 resultaten

Talens Art Creation Zijde Set 4X50 ml Basis

20,70
19,15
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Set 4X 50 ml Neon

23,60
21,83
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Color 50 ml Puurwit 1001

5,35
4,95
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Color 50 ml Heldergeel 2002

5,35
4,95
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Color 50 ml Zonnig Geel 2004

5,35
4,95
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Color 50 ml Levendig Oker 2028

5,35
4,95
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Color 50 ml Warm Oranje 2502

5,35
4,95
(incl. BTW)

Talens Art Creation Textiel Color 50 ml Pasteloranje 2506

5,35
4,95
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Wat is het beste merk aquarelverf?

Als u graag werkt met aquarelverf is het logisch dat u strenge eisen stelt aan uw verf. Aquarelverf moet goed vloeien en na het drogen heldere kleuren laten zien. Daarom vindt u in het assortiment van Verfze.nl alleen de beste kwaliteit aquarelverf. Lees meer.

Schilderen met watervermengbare olieverf van Cobra

Cobra is een watervermengbare olieverf dat sinds 2010 verkrijgbaar is bij verfze.nl. Een unieke receptuur zorgt ervoor dat deze olieverf met water vermengd en verdund kan worden. De Cobra verf kenmerkt zich door een hoog kwaliteitsniveau en het gemak waarmee de kleuren zich laten vermengen met water. De 70 Cobra kleuren zijn allemaal 100 jaar lichtecht en vallen op door hun enorme kleurkracht.