How to: Maak een gepersonaliseerd Kubb spel!

Met Talens Art Creation Indoor & Outdoor maak jij jouw gepersonaliseerde Kubb spel! Op deze pagina vertellen en laten wij met behulp van een video zien hoe jij dit kunt doen!

Wat is Kubb?

Kubb is een familiespel afkomstig uit Zweden. Het spel wordt gespeeld in teams. Dit kan 1 tegen 1 zijn, maar ook 6 tegen 6. Het doel van het spel is om de houten blokken om te gooien van jouw tegenstander met de werpstokken. Wanneer dit is gelukt, moet je als laatste de koning omgooien om het spel te winnen. Dit blok met de kroon staat in het midden van het veld. Deze blokken en werpstokken hebben echter allemaal een saaie houten kleur, dat kan leuker vinden wij van Verfze! 

Maak jouw gepersonaliseerde Kubb spel!

Met behulp van Talens Art Creation Indoor & Outdoor maak jij jouw Kubb spel net wat leuker. Verf jouw Kubb spel in de kleuren van jouw favoriete sportclub, de kleuren van jouw woonplaats of gewoon jouw lievelingskleuren! 

Bekijk onderstaande video om te zien hoe jij dit zelf kunt doen.

Talens Art Creation Indoor & Outdoor

Talens Art Creation Indoor & Outdoor is een universele verf met een goede dekkracht, voor zowel gebruik binnenshuis als buitenshuis. Deze zijdeglansverf is verkrijgbaar in een uitgebreide kleurenrange van zowel heldere tinten als vintage kleuren, in zowel 50 ml als 250 ml verpakkingen. Na 24 uur droogtijd is de verf waterbestendig en kan het buiten geplaatst worden.

Jouw benodigdheden snel in huis!

Het Kubb spel bestel je gemakkelijk online, koop je in de winkel of maak je zelf! Om jouw Kubb spel te schilderen levert Verfze jouw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt je bestelling gratis bezorgd in Nederland en België bij besteding vanaf 100 euro. Je hebt jouw voordelig geprijsde Talens Art Creation Indoor & Outdoor dus altijd snel in huis. Dan kan je vrijwel direct beginnen! Bij vragen over onze artikelen kan je altijd contact opnemen met ons.

8 resultaten

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 250 ml Oudroze 3505

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 250 ml Zeegroen 6024

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 250 ml Oud Blauw 5027

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Roestrood 4032

12,95
11,01
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Oudroze 3505

12,95
11,01
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Mosgroen 6018

12,95
11,01
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Oudviolet 5515

12,95
11,01
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Oud Blauw 5027

12,95
11,01
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Tekenen met Van Gogh Pastelkrijten

Van Gogh Pastels hebben een uitgekiende mix van kaolien en pigment, daardoor werk je met een Van Gogh Pastel met een pastelkrijt dat minder snel afbrokkelt en een opvallend hoge kleurafgifte.

How to: Maak een pas op voor de hond bord met Talens Art Creation Indoor & Outdoor

Wil jij een leuk 'Pas op voor de hond' bord maken? Op deze pagina vertellen wij jou hoe. Met behulp van een handige video en Talens Art Creation Indoor & Outdoor, maak jij een mooi waakbord!