How to: Maak een pas op voor de hond bord met Talens Art Creation Indoor & Outdoor

Wil jij een leuk 'Pas op voor de hond' bord maken? Op deze pagina vertellen wij jou hoe. Met behulp van een handige video en Talens Art Creation Indoor & Outdoor, maak jij een mooi waakbord!

Pas op voor de hond bord maken

Maak jouw eigen waakbord met Talens Art Creation Indoor & Outdoor op bijvoorbeeld een houten pallet. Talens Art Creation Indoor & Outdoor is uitermate geschikt om op een houten ondergrond te schilderen en het dekt erg goed. Let op dat je de verf goed schud voordat je begint met jouw project!

Breng de verf aan op de houten ondergrond en laat het vervolgens 30 minuten drogen. Om een verweerde look te creëren kun je er voor kiezen om licht met een schuurpapiertje over de gedroogde verf te gaan.  

Vervolgens is het tijd om de boodschap op het bord aan te brengen. Je kunt de letters zelf schilderen op de ondergrond, maar ook met letterstempels zoals in de video. Om hondenpootjes op jouw bord te maken is het erg handig om eerst met een potlood de pootjes te tekenen. Daarna schilder je deze in met Talens Art Creation Indoor & Outdoor en is je bord klaar! Bekijk de instructievideo voor een duidelijk voorbeeld.

Talens Art Creation Indoor & Outdoor

Talens Art Creation Indoor & Outdoor is een universele verf met een goede dekkracht, voor zowel gebruik binnenshuis als buitenshuis. Deze zijdeglansverf is verkrijgbaar in een uitgebreide kleurenrange van zowel heldere tinten als vintage kleuren, in zowel 50 ml als 250 ml verpakkingen. Na 24 uur droogtijd is de verf waterbestendig en kan het buiten geplaatst worden.

Snel in huis!

Verfze levert uw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt uw bestelling gratis bezorgd in Nederland en België bij besteding vanaf 100 euro. U heeft uw voordelig geprijsde Talens Art Creation Indoor & Outdoor dus altijd snel in huis. Dan kunt u vrijwel direct beginnen! Bij vragen over onze artikelen kunt u altijd contact opnemen met ons.

4 resultaten

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Elegant Zwart 7001

5,15
4,38
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 250 ml Zonnig Geel 2004

12,60
10,71
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 250 ml Oudroze 3505

12,60
10,71
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 250 ml Sapgroen 6022

12,60
10,71
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Acryl Markers en Spraypaint

Amsterdam geeft je alle kleuren en materialen die je als kunstenaar nodig hebt om je creativiteit tot uiting te laten komen. Gebruik markers of spuitbussen als je het liefst snel en direct werkt. Of ga voor een flacon of een tube acrylverf als je meer van structuur en penseelstreken houdt. Maar je kan acrylverf, markers en spuitbussen van Amsterdam ook uitstekend door elkaar gebruiken. Vraag je niet af waar de wereld op zit te wachten.

Werken met de softpastels van Rembrandt

Met meer dan een eeuw ervaring, nauwe samenwerking met professionele kunstenaars en traditioneel vakmanschap houdt Rembrandt de kwaliteit van haar softpastels zo hoog mogelijk. Bij Verfze.nl bieden we een ruim assortiment softpastels van Rembrandt.