How to: Maak een pas op voor de hond bord met Talens Art Creation Indoor & Outdoor

Wil jij een leuk 'Pas op voor de hond' bord maken? Op deze pagina vertellen wij jou hoe. Met behulp van een handige video en Talens Art Creation Indoor & Outdoor, maak jij een mooi waakbord!

Pas op voor de hond bord maken

Maak jouw eigen waakbord met Talens Art Creation Indoor & Outdoor op bijvoorbeeld een houten pallet. Talens Art Creation Indoor & Outdoor is uitermate geschikt om op een houten ondergrond te schilderen en het dekt erg goed. Let op dat je de verf goed schud voordat je begint met jouw project!

Breng de verf aan op de houten ondergrond en laat het vervolgens 30 minuten drogen. Om een verweerde look te creëren kun je er voor kiezen om licht met een schuurpapiertje over de gedroogde verf te gaan.  

Vervolgens is het tijd om de boodschap op het bord aan te brengen. Je kunt de letters zelf schilderen op de ondergrond, maar ook met letterstempels zoals in de video. Om hondenpootjes op jouw bord te maken is het erg handig om eerst met een potlood de pootjes te tekenen. Daarna schilder je deze in met Talens Art Creation Indoor & Outdoor en is je bord klaar! Bekijk de instructievideo voor een duidelijk voorbeeld.

Talens Art Creation Indoor & Outdoor

Talens Art Creation Indoor & Outdoor is een universele verf met een goede dekkracht, voor zowel gebruik binnenshuis als buitenshuis. Deze zijdeglansverf is verkrijgbaar in een uitgebreide kleurenrange van zowel heldere tinten als vintage kleuren, in zowel 50 ml als 250 ml verpakkingen. Na 24 uur droogtijd is de verf waterbestendig en kan het buiten geplaatst worden.

Snel in huis!

Verfze.nl levert uw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt uw bestelling gratis bezorgd in Nederland en België bij besteding vanaf 100 euro. U heeft uw voordelig geprijsde Talens Art Creation Indoor & Outdoor dus altijd snel in huis. Dan kunt u vrijwel direct beginnen! Bij vragen over onze artikelen kunt u altijd contact opnemen met ons.

4 resultaten

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Elegant Zwart 7001

4,90
4,15
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 250 ml Zonnig Geel 2004

12,00
10,20
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 250 ml Oudroze 3505

12,00
10,20
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 250 ml Sapgroen 6022

12,00
10,20
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Pouring met acryl

Pouring, ook wel acryl gieten genoemd, is een techniek waarbij je verf op een bepaalde manier verdunt om dit vervolgens over het schilderdoek te gieten. Het verdunnen van de verf doe je met behulp van het pouringmiddel van Amsterdam. De te verdunnen verf kan onder andere onze acrylverf zijn, maar kan ook met hobbyverf. 

How to: Bloempotten decoreren met Talens Art Creation

Krijgt jouw tuin of huis al mooi kleur door de bloeiende bloemen? Voeg nog meer kleur toe door de bloempotjes te decoreren met Talens Art Creation! Op deze pagina laten we met behulp van een video zien hoe je dit doet.