Fineliners, Markers en Viltstiften Talens | Pantone


De collectie

De collectie bestaat uit markers en marker inkten in 108 levendige Pantone kleuren en vier art pads met ons speciale marker papier in verschillende formaten. De markers en marker inkten bevatten gepigmenteerde inkt op waterbasis.

Alle markers zijn navulbaar met de marker inkt en beschikken over twee verschillende punten, een penseel- en een beitelpunt. De marker inkten kunnen ook los gebruikt worden. Het gebruik van het Talens | Pantone papier geeft optimale resultaten voor de Pantone kleuren, goedgekeurd door Pantone. Nu kun je dus schetsen, tekenen en ontwerpen in Pantone kleuren!

Wij zijn het enige merk ter wereld dat echt kan beweren: the color you sketch is the color you get.

De samenwerking

Waar Pantone bekend staat om haar universele kleurentaal, staat Talens bekend om haar inkten. Om deze grote krachten te combineren, hebben we besloten een unieke collectie producten te creëren waarmee kunstenaars en ontwerpers in Pantone kleuren kunnen werken. De 108 kleuren in de collectie zijn zorgvuldig geformuleerd, aangepast en getest door Talens en goedgekeurd door Pantone. De ontwerpen van de producten zijn niet alleen goedgekeurd, maar ook mede ontworpen door Pantone.

Over Pantone

Pantone biedt de universele taal van kleur die kleurkritische beslissingen mogelijk maakt in elke fase van de workflow voor merken en producenten. Meer dan 10 miljoen ontwerpers en producenten over de hele wereld vertrouwen op Pantone producten en diensten voor het definiëren, communiceren en controleren van kleur, van inspiratie tot realisatie - met behulp van geavanceerde X-Rite technologie om kleurconsistentie te bereiken in verschillende materialen en afwerkingen voor grafische, mode- en productontwerp. Pantone Standards bevatten digitale en fysieke kleurspecificaties en workflow tools. Het Pantone Color Institute™ biedt aangepaste kleurenstandaarden, advies over merkidentiteit en productkleuren, evenals trendvoorspellingen inclusief Pantone Color of the Year, Fashion Runway Color Trend Reports, kleurenpsychologie en meer. Pantone B2B Licensing incorporeert het Pantone Color System in verschillende producten en diensten, waardoor licentiehouders gecertificeerde Pantone waarden kunnen communiceren en reproduceren en de efficiëntie voor hun gebruikers verbeteren. Pantone Lifestyle brengt kleur en design samen in kleding, huis en accessoires.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België