Schilderen met watervermengbare olieverf van Cobra

Cobra is een watervermengbare olieverf dat sinds 2010 verkrijgbaar is bij verfze.nl. Een unieke receptuur zorgt ervoor dat deze olieverf met water vermengd en verdund kan worden. Met Cobra kun je olieverfschilderen zonder de ongemakken van oplosmiddelen zoals terpentine. Je kunt je penselen, schildermessen en je handen simpel schoonmaken met water. De Cobra verf kenmerkt zich door een hoog kwaliteitsniveau en het gemak waarmee de kleuren zich laten vermengen met water. De 70 Cobra kleuren zijn allemaal 100 jaar lichtecht en vallen op door hun enorme kleurkracht. Op deze pagina ontdek je wat Cobra olieverf is en hoe je dit kan gebruiken.

Wat is Cobra watervermengbare olieverf?

In onderstaande video wordt eenvoudig uitgelegd wat Cobra watervermengbare olieverf is en waar dit uit is opgebouwd.

Waarin verschilt Cobra olieverf van traditionele olieverf?

Cobra olieverf schildert hetzelfde als traditionele olieverf. Echter is traditionele olieverf met terpentine of terpentijn in veel landen verboden. Met Cobra kun je olieverf blijven gebruiken zonder dat dit in strijd is met wet of regelgeving. Waarom Cobra olieverf wel is toegestaan ontdek je in onderstaande video!

Hoe start ik met Cobra olieverf?

Om te starten met Cobra kun je onderstaande video te bekijken om te weten te komen wat je nodig hebt. 

Schildertechnieken met Cobra watervermengbare olieverf

Met Cobra olieverf is het mogelijk om verschillende schildertechnieken toe te passen. Een aantal hiervan zullen worden toegelicht met behulp van een video.

Impasto-schilderen met Cobra olieverf

Met Cobra olieverf is impasto-schilderen mogelijk. Hoe je dit kunt doen wordt toegelicht in onderstaande video.

Glaceren met Cobra olieverf

Met de olieverf van Cobra is het ook mogelijk om te glaceren. Hierbij breng je een transparante laag verf over een dekkende verflaag.

Alla Prima schilderen met Cobra

Met Alla Prima schilderen wil je een impressie direct op je schilderdoek verwerken. Hoe dit werkt wordt toegelicht in onderstaande video.

Zelf aan de slag met Cobra watervermengbare olieverf?

Wil jij Cobra olieverf en de uitgelichte technieken zelf in praktijk gaan brengen? Verfze.nl levert uw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt uw bestelling gratis bezorgd in Nederland en België bij besteding vanaf 100 euro. U heeft uw voordelig geprijsde Cobra watervermengbare olieverf dus altijd snel in huis. Bij vragen over onze artikelen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.

4 resultaten

Cobra Study Watervermengbare Olieverf Set 10X40 ml

49,76
34,91
(incl. BTW)
Aanbieding

Cobra Water-Olieverf schilderpasta 60 ml

12,35
8,66
(incl. BTW)
Aanbieding

Cobra Watervermengbare Olieverf glaceermedium 75 ml

8,91
6,27
(incl. BTW)
Aanbieding

Cobra Olieverfpapier Blok A4 10 vel 300 gram

17,94
12,60
(incl. BTW)
Aanbieding

Meer inspiratie

Pouring met acryl

Pouring, ook wel acryl gieten genoemd, is een techniek waarbij je verf op een bepaalde manier verdunt om dit vervolgens over het schilderdoek te gieten. Het verdunnen van de verf doe je met behulp van het pouringmiddel van Amsterdam. De te verdunnen verf kan onder andere onze acrylverf zijn, maar kan ook met hobbyverf. 

How to: Decoreer je eigen borden

Kunnen jouw witte borden wel wat meer kleur gebruiken? Bekijk deze pagina en maak met een handige video mooie kleurrijke borden!