How to: Decoreer jouw glazen waxinelichthouders met Talens Glas & Porselein

Geef jouw glazen waxinelichthouders nog meer sfeer door ze te decoreren met Talens Art Creation Glas & Porselein. Op deze pagina vertellen wij je met behulp van een handige video hoe je dit kunt doen. Zo geven de waxinelichthouders niet alleen 's avonds sfeer, maar ook overdag!

Hoe jij jouw glazen waxinelichthouders decoreert

Om op glas te verven maak je gebruik van Talens Art Creation Glas & Porselein. Even goed schudden, giet een beetje op een bord als jouw palet, maak het glas stof- en vetvrij met een doekje en je kunt beginnen aan jouw creatie. In de video wordt de tip gegeven om de verf te mixen met Amsterdam Pouring medium om mooie gladde stippen te krijgen. 

Om de verf aan te brengen kan je gebruik maken van sponsjes, platte penselen of stokjes/ de achterkant van je penseel om te stippen. Wanneer je klaar bent met het decoreren van het glas laat je de verf 45 minuten drogen. Vervolgens fixeer je je werk door het 45 minuten af te bakken in de oven op 160 graden. Dan zijn jouw waxinelichthouders klaar voor gebruik! Bekijk onderstaande video ter inspiratie en ondersteuning.

Decoreer jouw glazen waxinelichthouders met Talens Glas & Porselein 

Glas & Porselein dekkend is een dekkende verf voor op glas, porselein en keramiek, verkrijgbaar in 20 kleuren en sets. Omdat de verf niet transparant is, wordt deze voornamelijk gebruikt op porselein en keramiek. Maar ook op glas geven de dekkende delen bijzondere effecten. Breng de verf aan met een spons, plat penseel of gebruik stokjes om te stippen. Laat de verf 45 minuten drogen en fixeer het werk vervolgens in een keukenoven. Zet het beschilderde voorwerp in de koude oven, laat de oven vervolgens op temperatuur komen en bak het werk 45 min. af op 160 C zodra de oven op temperatuur is.

Snel aan de slag!

Verfze levert uw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt uw bestelling gratis bezorgd in Nederland en België bij besteding vanaf 100 euro. U heeft uw voordelig geprijsde Talens Art Creation Glas & Porselein dus altijd snel in huis. Dan kunt u vrijwel direct beginnen! Bij vragen over onze artikelen kunt u altijd contact opnemen met ons.

20 resultaten

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Puurwit 1001

5,15
4,38
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Heldergeel 2002

5,15
4,38
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Goudgeel 2010

5,15
4,38
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Warm Oranje 2502

5,15
4,38
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Intens Karmijn 3025

5,15
4,38
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Helder Fuchsia 3502

5,15
4,38
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Koninklijk Blauw 5013

5,15
4,38
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Nachtblauw 5031

5,15
4,38
(incl. BTW)

Meer inspiratie

How to: Decoreer jouw kussensloop met Talens textielverf

Jouw eigen kussensloop maken? Op deze pagina vertellen wij jou hoe. Met behulp van een handige video en Talens textielverf, maak jij een unieke kussensloop!

How to: Maak een pas op voor de hond bord met Talens Art Creation Indoor & Outdoor

Wil jij een leuk 'Pas op voor de hond' bord maken? Op deze pagina vertellen wij jou hoe. Met behulp van een handige video en Talens Art Creation Indoor & Outdoor, maak jij een mooi waakbord!