How to: Maak een hippe vakantietas!

Maak een unieke vakantietas met behulp van Talens Art Creation. Zo steel jij de show op elk strand of camping! Aan de hand van een handige video laten we zien hoe je dit eenvoudig kunt doen. 

Hoe maak je jouw unieke vakantietas? 

Jouw unieke vakantietas maak je met Talens Art Creation Indoor & Outdoor verf, Talens Art Creation Metallic verf en een rieten tas. Bekijk onderstaande video ter ondersteuning. 

Het is belangrijk dat je de Indoor & Outdoor verf goed schud voordat je deze gaat gebruiken. Vervolgens start je met het verven. In de video maken ze strepen over de tas, maar je kunt natuurlijk kiezen voor allerlei verschillende patronen en decoratieve vormen. Of je nu kiest voor rondjes, stippen of blokjes. Je maakt jouw unieke vakantietas volledig naar jouw creativiteit.

De Indoor & Outdoor verf laat je 30 minuten drogen, om vervolgens met de Metallic verf aan de slag te gaan. Opnieuw schud je de verf goed voor gebruik. Het geeft een gaaf resultaat om met deze verf over de Indoor & Outdoor te verven en de Metallic verf heeft een mooi glimmend effect.

Ook deze verf laat je 30 minuten drogen en dan is de tas klaar om mee te nemen naar het strand!

Producten van Talens Art Creation

De producten van Talens Art Creation zijn ontwikkeld voor iedere kunstschilder, ervaren of niet. De beste materialen tegen de best mogelijke prijs. Talens Art Creation biedt een compleet assortiment kunstschilder- en hobbymaterialen met verschillende verfsoorten en andere benodigdheden zoals ezels en doeken. In de video wordt gebruik gemaakt van Talens Art Creation Indoor & Outdoor en Talens Art Creation Metallic.

Talens Art Creation Indoor & Outdoor

Talens Art Creation Indoor & Outdoor is een universele verf met een goede dekkracht, voor zowel gebruik binnenshuis als buitenshuis. Deze zijdeglansverf is verkrijgbaar in een uitgebreide kleurenrange van zowel heldere tinten als vintage kleuren, in zowel 50 ml als 250 ml verpakkingen. Na 24 uur droogtijd is de verf waterbestendig en dat is erg handig voor een stranddagje!

Talens Art Creation Metallic

Metallic is een sneldrogende metallic verf, met een droogtijd van circa 10 minuten. Deze verf is geschikt voor details en vrijwel alle ondergronden. Het geeft ze een prachtige trendy metallic glans. Belangrijk voor het werken met metallic verf is een goede reiniging van het oppervlak voor het aanbrengen van de verf met penseel. Metallic is na droging waterbestendig en verkrijgbaar in 12 metallic tinten.

Tip: Bescherm de metaaldeeltjes tegen oxidatie met Art Creation Blanke Lak voor extra bescherming!

Jouw Talens producten altijd snel in huis! 

Kan jij niet wachten om met jouw unieke tas naar het strand te gaan? Talens Art Creation producten bestel je gemakkelijk online of koop je in onze winkel! Verfze levert jouw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt je bestelling gratis bezorgd in Nederland en BelgiĆ« bij besteding vanaf 100 euro. Je hebt jouw voordelig geprijsde Talens Art Creation producten dus altijd snel in huis. Dan kan je vrijwel direct beginnen! Bij vragen over onze artikelen kan je altijd contact opnemen met ons.

8 resultaten

Talens Art Creation Blanke Lak Zijdeglans 50ml

5,25
4,46
(incl. BTW)

Talens Art Creation Metallic 30 ml Parelmoer

5,85
5,27
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 250 ml Oudroze 3505

12,95
11,01
(incl. BTW)

Talens Art Creation Metallic 30 ml Blinkend Zilver

5,85
5,27
(incl. BTW)

Talens Art Creation Metallic 30 ml Chique Goud

5,85
5,27
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Roestrood 4032

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Antiekwit 1009

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Oudviolet 5515

5,35
4,55
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Tekenen met Van Gogh Pastelkrijten

Van Gogh Pastels hebben een uitgekiende mix van kaolien en pigment, daardoor werk je met een Van Gogh Pastel met een pastelkrijt dat minder snel afbrokkelt en een opvallend hoge kleurafgifte.

Pouring met acryl

Pouring, ook wel acryl gieten genoemd, is een techniek waarbij je verf op een bepaalde manier verdunt om dit vervolgens over het schilderdoek te gieten. Het verdunnen van de verf doe je met behulp van het pouringmiddel van Amsterdam. De te verdunnen verf kan onder andere onze acrylverf zijn, maar kan ook met hobbyverf.