Van Gogh Olieverf


Van Gogh olieverf: voor subliem resultaat

Niet voor niets gebruiken kenners Van Gogh olieverf. Het geeft prachtig resultaat en is heerlijk om mee te werken. Zoals je mag verwachten van verf op oliebasis kun je lange tijd aan je schilderij werken zonder dat de verf opdroogt, met een rijk eindresultaat op je doek. Deze fijne verf inspireert je om nog vaker achter je ezel plaats te nemen en je creativiteit de vrije loop te laten.

Welke Van Gogh olieverf kies jij?

Van Gogh olieverf is verkrijgbaar in twee maten tubes: 20 ml en 200 ml tubes. Zo kun je een afweging maken voor elke kleur: heb je veel of weinig nodig? De kleinste tubes zijn leverbaar in 66 kleuren, de grote maten in 55. Mengen doe je natuurlijk gewoon zelf, om die ene unieke kleur te krijgen. Ten slotte kun je ook kiezen voor Van Gogh olieverfsets. Hiermee maak je in één keer een mooie start met jouw olieverfcollectie of geef je iemand een complete verfset cadeau.

Benodigdheden voor olieverf

Met olieverf alleen maak je natuurlijk geen schilderij. Daarvoor heb je minstens een doek en penselen nodig, maar het liefst ook een ezel en handige hulpmiddelen, zoals vernis, schilderpasta en een matterend of glanzend medium. Gelukkig kun je al jouw benodigdheden voor het werken met olieverf ook gewoon bij Verfze bestellen.

Olieverf en andere materialen

Naast olieverfsets bieden we ook acrylverf en inkt aan, ook in sets. Je vindt in onze webshop natuurlijk veel meer verfproducten gemaakt op acrylbasis, zoals markers en professionele acrylverf. Ga je liever aan de slag met spraypaint, potloden of ecoline? Ook dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. In alle productcategorieën vind je meer dan genoeg opties. Het medium dat bij jou past is altijd op voorraad in de juiste kleur, maat en soort. Ten slotte vind je ook alle benodigdheden, zoals penselen en ezels in onze webwinkel. Meer dan genoeg om deze week nog te beginnen met een nieuwe hobby, of je creativiteit naar een hoger plan te tillen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 75 in Nederland