Aquarelverf Van Gogh Aquarelverf


Van Gogh aquarelverf voor subliem resultaat

Aquarelleren wordt nog leuker als je gebruik maakt van goede materialen en topkwaliteit verf. Dat doe je bijvoorbeeld met Van Gogh aquarelverf. Met de 10 ml tubes in 72 kleuren, met de handige napjes of complete sets. De Van Gogh 10 ml tubes zijn al verkrijgbaar vanaf €3,17 per kleur, de halve napjes bestel je al vanaf €1,79 per stuk. Zo begin je eenvoudig en voordelig met aquarelverf, met Verfze!

Voordelen van Van Gogh aquarelverf tubes en halve napjes

Met Van Gogh aquarelverf haal je verf in huis waarmee je uiterst prettig werkt. Je verdunt de verf uit de tubes of napjes tot de tint die jij voor ogen hebt. Werken met deze verf levert altijd heldere resultaten op, zelfs als je de verf krachtig verdunt. De halve napjes geven hetzelfde effect maar zijn door hun vorm geschikt om in napjes te gebruiken. Als je al over napjes beschikt of graag met napjes wilt werken, zijn de halve napjes van Van Gogh dé keuze voor jou. Ook deze zijn verkrijgbaar in 72 levendige, heldere kleuren.

Andere benodigdheden voor aquarel

Wat heb je nog meer nodig als je begint met aquarelleren? We raden je aan een goede ondergrond te gebruiken, zoals doek of papier dat geschikt is voor waterverf. Gemakkelijk alles in één keer in huis halen kan ook door een complete Van Gogh aquarelset te bestellen, bestaande uit een selectie napjes of tubes. Zo bestel je eenvoudig in één keer jouw verfbenodigdheden, zodat je de volgende dag al kunt beginnen.

Andere soorten verf en toebehoren

Naast deze Van Gogh aquarelverf sets bieden we ook acrylverf en inkt aan. Je vindt in onze webshop ook andere verfproducten gemaakt op acrylbasis, zoals markers en professionele acrylverf. Ga je liever aan de slag met olieverf, potloden of ecoline? Ook dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. In alle productcategorieën vind je meer dan genoeg opties. Het medium dat bij jou past is altijd op voorraad in de juiste kleur, maat en soort. Ten slotte vind je ook alle benodigdheden, zoals penselen en ezels in onze webwinkel. Meer dan genoeg om deze week nog te beginnen met een nieuwe hobby, of je creativiteit naar een hoger plan te tillen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België