Acrylverf set

producten

Amsterdam Acrylverf Set General 12 x 20ml

19,20
16,32
(incl. BTW)

Amsterdam Acrylverf Set General 24 x 20ml

37,75
32,09
(incl. BTW)

Amsterdam Acrylverf complete collectie set | 90 × 20 ml

136,50
116,03
(incl. BTW)

Amsterdam Acrylverf Set 48 x 20ml

73,75
62,69
(incl. BTW)

Amsterdam Acrylverf Set algemene selectie set | 72 x 20ml

110,35
93,80
(incl. BTW)

Amsterdam Acrylverf Set Grey 12 x 20ml

19,20
16,32
(incl. BTW)

Amsterdam Acrylverf Set Pastel 12 x 20ml

19,20
16,32
(incl. BTW)

Amsterdam Acrylverf Set General 36 x 20ml

55,70
47,34
(incl. BTW)

Acrylverf set kopen

Met een acrylverf set heeft u in één keer voldoende acrylverf in huis om een eerste schilderij mee te maken. U beschikt over voldoende verf én voldoende kleuren. Ideaal om mee te beginnen of om cadeau te geven aan een ander. Verfze.nl biedt kleine en grote acrylverf sets aan van het merk Royal Talens. U kunt erop vertrouwen dat deze acrylverf van hoge kwaliteit is: kleurvast en kleurecht, een plezier om mee te werken. Maak uw eerste bestelling compleet met doeken, kwasten en handige mediums. Zo wordt uw eerste creatie direct een meesterwerk!

Keuze in acrylverf sets

Bij Verfze.nl kunt u kiezen uit twee soorten acrylverf sets: Van Gogh en Rembrandt verfsets. De Van Gogh acrylverfset is verkrijgbaar in een variant met uitsluitend tubes acrylverf. Daarnaast kunt u kiezen voor een uitgebreide set in houten kist. Kies voor de basisset met kwasten en vernis, of ga voor de meest uitgebreide set met nog meer kleuren en handige accessoires. De sets in houten kist vormen een prachtig geschenk voor een creatief familielid.

Met de Rembrandt verfset geeft u uzelf of een ander acrylverf van professionele kwaliteit. Met de 10 kleuren in deze stijlvolle en handige set kunt u direct beginnen.

Mediums en losse tinten

Als u uw collectie na de aankoop van een acrylverf set verder wilt aanvullen kunt u ook losse tubes acrylverf bestellen. Zowel voor de Van Gogh lijn als de Rembrandt lijn is een groot aantal kleuren acrylverf beschikbaar, in diverse formaten. Daarnaast bestelt u verschillende mediums, zoals vernis voor het afwerken van uw schilderij, puimsteen medium voor het creëren van reliëf en droogvertragend medium voor uw acrylverf.

Werken met acrylverf

Acrylverf is de ideale verf om mee te starten. U verdunt de verf eenvoudig met water en u kunt allerhande mediums toevoegen om te experimenteren. Acrylverf droogt snel. Daardoor kunt u tijdens het schilderen meerdere lagen over elkaar heen aanbrengen. Wilt u dat uw acrylverf minder snel droogt? Dan biedt een droogvertragend medium uitkomst. Verfze.nl biedt nog meer mediums aan, zoals glow-in-the-dark medium en glittermedium. Daarmee kunt u uw acrylverfschilderij helemaal tot leven brengen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België