Tekenen met Van Gogh Pastelkrijten

Van Gogh Pastels hebben een uitgekiende mix van kaolien en pigment, daardoor werk je met een Van Gogh Pastel met een pastelkrijt dat minder snel afbrokkelt en een opvallend hoge kleurafgifte. De pastelkrijtjes zijn ongeveer 7cm lang en 10mm dik. Bij verfze.nl hebben wij twee Van Gogh Pastelsets waar je onder andere mooie landschappen mee kunt maken.

De Van Gogh Pastelkrijten kunnen worden gebruikt op verschillende ondergronden. Op het speciale Van Gogh Pastelpapier, maar ook op karton, steen, asfalt en hout. De pastelkrijten zijn slank van vorm, waardoor ze goed gebruikt kunnen worden voor detailwerk. Wanneer je de pastelkrijten in de breedte gebruikt kun je ook gemakkelijk grote oppervlakken vullen. 

Je kunt een wattenstaafje gebruiken om de kleuren te mengen op de ondergrond of om de kleuren zachter weer te geven. Ook kan je gebruik maken van een mesje om speciale effecten te creëren. Benieuwd hoe dit eruitziet? Bekijk dan onderstaande video!

Insparatie gekregen van de video over de Van Gogh pastelkrijten?

Ga zelf aan de slag met de Van Gogh Pastelsets! Verfze.nl levert uw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt uw bestelling gratis bezorgd in Nederland en België bij besteding vanaf 100 euro. U heeft uw voordelig geprijsde pastelkrijten dus altijd snel in huis. Bij vragen over onze artikelen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.

4 resultaten

Van Gogh Pastel Papier A3 160G 30Vel Fsc-Mix

15,60
13,98
(incl. BTW)

Van Gogh Pastel Papier A4 160G 30Vel Fsc-Mix

9,85
8,90
(incl. BTW)

Van Gogh Zachte Pastel Landschap Selectie

88,20
77,25
(incl. BTW)

Van Gogh Zachte Pastel Stadslandschap Selectie

110,25
96,50
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Wat is het beste merk aquarelverf?

Als u graag werkt met aquarelverf is het logisch dat u strenge eisen stelt aan uw verf. Aquarelverf moet goed vloeien en na het drogen heldere kleuren laten zien. Daarom vindt u in het assortiment van Verfze.nl alleen de beste kwaliteit aquarelverf. Lees meer.

How to: Maak een gepersonaliseerd Kubb spel!

Met Talens Art Creation Indoor & Outdoor maak jij jouw gepersonaliseerde Kubb spel! Op deze pagina vertellen wij jou hoe én met behulp van een video laten wij zien hoe jij dit kunt doen!