Tekenen met Van Gogh Pastelkrijten

Van Gogh Pastels hebben een uitgekiende mix van kaolien en pigment, daardoor werk je met een Van Gogh Pastel met een pastelkrijt dat minder snel afbrokkelt en een opvallend hoge kleurafgifte. De pastelkrijtjes zijn ongeveer 7cm lang en 10mm dik. Bij verfze.nl hebben wij twee Van Gogh Pastelsets waar je onder andere mooie landschappen mee kunt maken.

De Van Gogh Pastelkrijten kunnen worden gebruikt op verschillende ondergronden. Op het speciale Van Gogh Pastelpapier, maar ook op karton, steen, asfalt en hout. De pastelkrijten zijn slank van vorm, waardoor ze goed gebruikt kunnen worden voor detailwerk. Wanneer je de pastelkrijten in de breedte gebruikt kun je ook gemakkelijk grote oppervlakken vullen. 

Je kunt een wattenstaafje gebruiken om de kleuren te mengen op de ondergrond of om de kleuren zachter weer te geven. Ook kan je gebruik maken van een mesje om speciale effecten te creëren. Benieuwd hoe dit eruitziet? Bekijk dan onderstaande video!

Insparatie gekregen van de video over de Van Gogh pastelkrijten?

Ga zelf aan de slag met de Van Gogh Pastelsets! Verfze.nl levert uw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt uw bestelling gratis bezorgd in Nederland en België bij besteding vanaf 100 euro. U heeft uw voordelig geprijsde pastelkrijten dus altijd snel in huis. Bij vragen over onze artikelen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.

4 resultaten

Van Gogh Pastel Papier A3 160G 30Vel Fsc-Mix

16,40
14,76
(incl. BTW)

Van Gogh Pastel Papier A4 160G 30Vel Fsc-Mix

10,30
9,30
(incl. BTW)

Van Gogh Zachte Pastel Landschap Selectie

92,60
81,02
(incl. BTW)

Van Gogh Zachte Pastel Stadslandschap Selectie

115,80
101,33
(incl. BTW)

Meer inspiratie

How to: Pimp oude fotolijstjes met Vintage krijtverf en Craquelé medium van Talens

Jouw oude fotolijstjes pimp je met Talens. Vintage krijtverf en Craquelé medium zijn twee hulpmiddelen die hier perfect bij helpen. Samen met een video laten wij op deze pagina zien waarom!

How to: Personaliseer jouw eigen t-shirt met Talens Textielverf!

Een gepersonaliseerd t-shirt maken? Op deze pagina vertellen wij jou hoe. Met behulp van een handige video en Talens textielverf, maak jij een uniek t-shirt!