Tekenen met Van Gogh Pastelkrijten

Van Gogh Pastels hebben een uitgekiende mix van kaolien en pigment, daardoor werk je met een Van Gogh Pastel met een pastelkrijt dat minder snel afbrokkelt en een opvallend hoge kleurafgifte. De pastelkrijtjes zijn ongeveer 7cm lang en 10mm dik. Bij verfze.nl hebben wij twee Van Gogh Pastelsets waar je onder andere mooie landschappen mee kunt maken.

De Van Gogh Pastelkrijten kunnen worden gebruikt op verschillende ondergronden. Op het speciale Van Gogh Pastelpapier, maar ook op karton, steen, asfalt en hout. De pastelkrijten zijn slank van vorm, waardoor ze goed gebruikt kunnen worden voor detailwerk. Wanneer je de pastelkrijten in de breedte gebruikt kun je ook gemakkelijk grote oppervlakken vullen. 

Je kunt een wattenstaafje gebruiken om de kleuren te mengen op de ondergrond of om de kleuren zachter weer te geven. Ook kan je gebruik maken van een mesje om speciale effecten te creëren. Benieuwd hoe dit eruitziet? Bekijk dan onderstaande video!

Insparatie gekregen van de video over de Van Gogh pastelkrijten?

Ga zelf aan de slag met de Van Gogh Pastelsets! Verfze.nl levert uw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt uw bestelling gratis bezorgd in Nederland en België bij besteding vanaf 100 euro. U heeft uw voordelig geprijsde pastelkrijten dus altijd snel in huis. Bij vragen over onze artikelen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.

10 resultaten

Van Gogh Pastel Papier A3 160G 30Vel Fsc-Mix

16,70
15,03
(incl. BTW)

Van Gogh Pastel Papier A4 160G 30Vel Fsc-Mix

10,50
9,45
(incl. BTW)

Van Gogh Oliepastels compleetset 60 kleuren

38,00
35,15
(incl. BTW)

Van Gogh Oliepastels basisset 24 kleuren

16,70
15,45
(incl. BTW)

Van Gogh Oliepastels basisset 12 kleuren

8,80
8,14
(incl. BTW)

Van Gogh Carré pastels starterset met 48 kleuren

63,65
58,88
(incl. BTW)

Van Gogh Carré pastels starterset met 24 kleuren

34,60
32,00
(incl. BTW)

Van Gogh Carré pastels starterset met 12 kleuren

17,65
16,33
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Welke acrylverf is het beste?

Wie graag werkt met acrylverf schildert natuurlijk het liefst met de beste acrylverf. Maar welke acrylverf is het beste? En moet dat dan altijd dure verf zijn? Bij Verfze.nl bieden we meerdere soorten topkwaliteit acrylverf aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Lees meer.

How to: Bloempotten decoreren met Talens Art Creation

Krijgt jouw tuin of huis al mooi kleur door de bloeiende bloemen? Voeg nog meer kleur toe door de bloempotjes te decoreren met Talens Art Creation! Op deze pagina laten we met behulp van een video zien hoe je dit doet.