Tekenen met Van Gogh Pastelkrijten

Van Gogh Pastels hebben een uitgekiende mix van kaolien en pigment, daardoor werk je met een Van Gogh Pastel met een pastelkrijt dat minder snel afbrokkelt en een opvallend hoge kleurafgifte. De pastelkrijtjes zijn ongeveer 7cm lang en 10mm dik. Bij verfze.nl hebben wij twee Van Gogh Pastelsets waar je onder andere mooie landschappen mee kunt maken.

De Van Gogh Pastelkrijten kunnen worden gebruikt op verschillende ondergronden. Op het speciale Van Gogh Pastelpapier, maar ook op karton, steen, asfalt en hout. De pastelkrijten zijn slank van vorm, waardoor ze goed gebruikt kunnen worden voor detailwerk. Wanneer je de pastelkrijten in de breedte gebruikt kun je ook gemakkelijk grote oppervlakken vullen. 

Je kunt een wattenstaafje gebruiken om de kleuren te mengen op de ondergrond of om de kleuren zachter weer te geven. Ook kan je gebruik maken van een mesje om speciale effecten te creĆ«ren. Benieuwd hoe dit eruitziet? Bekijk dan onderstaande video!

Insparatie gekregen van de video over de Van Gogh pastelkrijten?

Ga zelf aan de slag met de Van Gogh Pastelsets! Verfze.nl levert uw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt uw bestelling gratis bezorgd in Nederland en Belgiƫ bij besteding vanaf 100 euro. U heeft uw voordelig geprijsde pastelkrijten dus altijd snel in huis. Bij vragen over onze artikelen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.

4 resultaten

Van Gogh Pastel Papier A3 160G 30Vel Fsc-Mix

14,76
(incl. BTW)

Van Gogh Pastel Papier A4 160G 30Vel Fsc-Mix

9,30
(incl. BTW)

Van Gogh Zachte Pastel Stadslandschap Selectie

101,33
(incl. BTW)

Van Gogh Zachte Pastel Landschap Selectie

81,02
(incl. BTW)

Meer inspiratie

How to: Decoreer jouw kussensloop met Talens textielverf

Jouw eigen kussensloop maken? Op deze pagina vertellen wij jou hoe. Met behulp van een handige video en Talens textielverf, maak jij een unieke kussensloop!

Schilderen met watervermengbare olieverf van Cobra

Cobra is een watervermengbare olieverf dat sinds 2010 verkrijgbaar is bij verfze.nl. Een unieke receptuur zorgt ervoor dat deze olieverf met water vermengd en verdund kan worden. De Cobra verf kenmerkt zich door een hoog kwaliteitsniveau en het gemak waarmee de kleuren zich laten vermengen met water. De 70 Cobra kleuren zijn allemaal 100 jaar lichtecht en vallen op door hun enorme kleurkracht.