How to: Bloempotten decoreren met Talens Art Creation

Krijgt jouw tuin of huis al mooi kleur door de bloeiende bloemen? Voeg nog meer kleur toe door de bloempotjes te decoreren met Talens Art Creation! Op deze pagina laten we met behulp van een video zien hoe je dit doet.

Geef jouw bloempotten nog meer kleur met Talens Art Creation

Geef jouw tuin of huis nog meer kleur door de bloempotjes te decoreren met producten van Talens Art Creation. In onderstaande video een voorbeeld van hoe je dit kunt doen. 

Om de ondergrond van de bloempot te schilderen wordt er gebruik gemaakt van Talens Art Creation Indoor & Outdoor. Dit kan met een sponsje, maar ook gewoon met een kwast. De potjes verf dien je goed te schudden voor gebruik. Wanneer je het volledige potje een ondergrond hebt gegeven laat je dit 30 minuten drogen.

Vervolgens kun je het potje verder decoreren. Dit kan met stempels, maar ook naar eigen inzicht met fijne kwastjes. In het filmpje wordt hiervoor Talens Art Creation Indoor & Outdoor en Talens Art Creation Metallic gebruikt. Strooi bijvoorbeeld glitters over de, nog vloeibare, verf om je bloempot verder te decoreren. Laat het geheel weer 30 minuten drogen en jouw eigen bloempotjes zijn klaar om gevuld te worden met mooie bloemen! 

Producten van Talens Art Creation

De producten van Talens Art Creation zijn ontwikkeld voor iedere kunstschilder, ervaren of niet. De beste materialen tegen de best mogelijke prijs. Talens Art Creation biedt een compleet assortiment kunstschilder- en hobbymaterialen met verschillende verfsoorten en andere benodigdheden zoals ezels en doeken. In de video wordt onder andere gebruik gemaakt van Talens Art Creation Indoor & Outdoor en Talens Art Creation Metallic.

Talens Art Creation Indoor & Outdoor

Talens Art Creation Indoor & Outdoor is een universele verf met een goede dekkracht, voor zowel gebruik binnenshuis als buitenshuis. Deze zijdeglansverf is verkrijgbaar in een uitgebreide kleurenrange van zowel heldere tinten als vintage kleuren, in zowel 50 ml als 250 ml verpakkingen. Na 24 uur droogtijd is de verf waterbestendig en kan het buiten geplaatst worden.

Talens Art Creation Metallic

Metallic is een sneldrogende metallic verf, met een droogtijd van circa 10 minuten. Deze verf is geschikt voor details en vrijwel alle ondergronden. Het geeft ze een prachtige trendy metallic glans. Belangrijk voor het werken met metallic verf is een goede reiniging van het oppervlak voor het aanbrengen van de verf met penseel. Metallic is na droging waterbestendig en verkrijgbaar in 12 metallic tinten.

Tip: Bescherm de metaaldeeltjes tegen oxidatie met Art Creation Blanke Lak voor extra bescherming!

Jouw Talens producten altijd snel in huis! 

Snel aan de slag met jouw bloempotten? Talens Art Creation producten bestel je gemakkelijk online of koop je in onze winkel! Verfze levert jouw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt je bestelling gratis bezorgd in Nederland en BelgiĆ« bij besteding vanaf 100 euro. Je hebt jouw voordelig geprijsde Talens Art Creation producten dus altijd snel in huis. Dan kan je vrijwel direct beginnen! Bij vragen over onze artikelen kan je altijd contact opnemen met ons.

8 resultaten

Talens Art Creation Metallic 30 ml Bubbelend Champagne

5,85
5,27
(incl. BTW)

Talens Art Creation Metallic 30 ml Blinkend Zilver

5,85
5,27
(incl. BTW)

Talens Art Creation Metallic 30 ml Witgoud

5,85
5,27
(incl. BTW)

Talens Art Creation Metallic 30 ml Groenachtig Tin

5,85
5,27
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Oudroze 3505

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Mosgroen 6018

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Sapgroen 6022

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Indoor & Outdoor 50 ml Oud Blauw 5027

5,35
4,55
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Wat is het beste merk aquarelverf?

Als u graag werkt met aquarelverf is het logisch dat u strenge eisen stelt aan uw verf. Aquarelverf moet goed vloeien en na het drogen heldere kleuren laten zien. Daarom vindt u in het assortiment van Verfze.nl alleen de beste kwaliteit aquarelverf. Lees meer.

Pouring met acryl

Pouring, ook wel acryl gieten genoemd, is een techniek waarbij je verf op een bepaalde manier verdunt om dit vervolgens over het schilderdoek te gieten. Het verdunnen van de verf doe je met behulp van het pouringmiddel van Amsterdam. De te verdunnen verf kan onder andere onze acrylverf zijn, maar kan ook met hobbyverf.