Amsterdam Deco Porseleinverf

4 resultaten

Amsterdam Porcelain 123 Mat kleurloos 16 ml

3,15
(incl. BTW)

Amsterdam Porcelain 235 Oranje 16 ml

3,15
(incl. BTW)

Amsterdam Porcelain 437 Terra dekkend 16 ml

3,15
(incl. BTW)

Amsterdam Porcelain 654 Dennegroen 16 ml

3,15
(incl. BTW)

Amsterdam Deco porseleinverf

Natuurlijk gaan jouw schilderskunsten verder dan het doek of papier. Ook je servies voorzie je van jouw eigen handtekening, en je eigen originele ontwerpen met Amsterdam Deco porseleinverf. Verkrijgbaar in 36 mooie kleuren. Vaatwasbestendig na aanbrengen en afbakken. Ideaal voor het maken van jouw eigen servies of het maken van een persoonlijk cadeau, samen met kinderen.

Hoe werkt Amsterdam Deco porseleinverf?

Het enige wat je nodig hebt om te beginnen met het beschilderen van je servies is Amsterdam Deco porseleinverf, een kleine, geschikte kwast, en serviesgoed dat je graag wilt decoreren. Voor je begint, ontvet je de ondergrond goed. Daarna beschilder je jouw porselein zoals jij wilt, en bak je je serviesgoed rustig af in een oven op een temperatuur van 150°C. Daarna is je porselein klaar voor gebruik. Je kunt het bovendien met een gerust hart afwassen. Je eigen creatie gaat niet verloren.

Voordelig schilderen

Eén potje Amsterdam Deco porseleinverf kost slechts €2,90. Je kunt dus voor een paar euro al beginnen met schilderen. Een potje porseleinverf gaat daarbij lang mee, dus heb je bijzonder veel plezier van je aankoop. Natuurlijk vind je ook geschikte kwasten bij Verfze, zoals fijne synthetische kwasten van filament. Let erop dat je een voldoende soepel penseel aanschaft. Een penseel van varkenshaar is minder geschikt voor het maken van delicate decoraties.

Voordelig starten met een nieuw hobby

Wil je in één keer alles in huis halen voor je nieuwe hobby? Dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. Je vindt meerdere topmerken acrylverf, papier en doeken, ezels, kwasten en mengbakjes in het assortiment verfbenodigdheden. Daarnaast kun je ook experimenteren met andere verfsoorten, zoals ecoline, aquarelverf of pastelkrijt.

Omdat alle verfsoorten en toebehoren voordelig geprijsd zijn kun je eenvoudig beginnen met een nieuwe hobby of een nieuwe verfsoort. Voor enkele euro’s heb je de eerste tinten verf en kwasten al in huis. Heb je vragen over één van onze producten? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder!

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België