Waterverf kopen

producten

Cobra Artist Water-Olieverf Probeerset 6 x 20 ml

33,45
27,59
(incl. BTW)

Cobra Artist Water-Olieverf Starter Set 5x40 ml

56,30
46,44
(incl. BTW)

Cobra Artist Water-Olieverf Geschenkset 10 x 40ml

115,45
95,24
(incl. BTW)

Cobra Study Watervermengbare Olieverf Set 6 x 20 ml

22,10
14,46
(incl. BTW)

Cobra Study Watervermengbare Olieverf Set 12 x 20 ml

32,15
23,30
(incl. BTW)

Cobra Study Watervermengbare Olieverf Set 10X40 ml

51,20
42,24
(incl. BTW)

Van Gogh Waterverf set 12x10ml Specialty kleuren

65,75
57,53
(incl. BTW)

Van Gogh aquarelverf set 24 halve napjes Botanische selectie

59,20
51,80
(incl. BTW)

Van Gogh Aquarelverf set met 20 kleuren in tubes van 10 ml

70,95
62,08
(incl. BTW)

Van Gogh Aquarelverf set in metalen blik met 48 kleuren in halve napjes

117,90
103,16
(incl. BTW)

Waterverf kopen

Waterverf is en blijft onverminderd populair. Het is de verfsoort waarmee kinderen leren verven op school, maar veel volwassenen blijven er later graag mee werken. Bij Verfze.nl bieden we prachtige waterverf aan in de vorm van ecoline. Ecoline is een niet-kleurvaste waterverf waarmee u zonder enige ervaring de mooiste schilderijen maakt. Het vloeit eenvoudig uit waardoor u kleuren mooi in elkaar laat over lopen. U kunt ermee aquarelleren zonder moeilijke technieken toe te passen. Kortom, ideaal voor beginners of voor liefhebbers van inkt (op waterbasis). Waterverf kopen is mogelijk in kleine potjes van 30 ml, flacons van 0,5 l of 1 l. Vandaag nog waterverf kopen? Dan bezorgen wij uw bestelling al binnen 1 of 2 dagen bij u thuis, gratis in Nederland en België bij besteding vanaf 100 euro.

Assortiment waterverf

Het assortiment waterverf van Verfze.nl bestaat uit 46 kleuren ecoline van Royal Talens. Dit merk maakt hoogwaardige verfsoorten, waaronder deze ecoline. U kunt de ecoline onverdund gebruiken voor diepe kleuren, of verdunnen met water voor een transparant effect. Als u voor kleine potjes kiest heeft u keuze uit het complete kleurenpalet. De flacons van 0,5 en 1 l zijn verkrijgbaar in 23 kleuren, de tinten die het vaakst gebruikt worden. Deze flacons waterverf kopen is een goede keuze als u grote werken maakt of weet dat u van een bepaalde kleur veel nodig heeft.

Werken met ecoline

Werken met ecoline vereist weinig ervaring en voorbereiding. Het enige wat u nodig heeft is deze verf, aquarelpapier en één of meerdere kwasten. Het liefst zet u ook één of meerdere potjes met schoon water klaar, zodat u uw kwasten goed schoon kunt maken. Waak ervoor uw kwasten met verf in een ander potje met verf te dopen. U vermengt dan ongewild de verf met een andere kleur, waardoor u opnieuw waterverf kopen moet. Als uw schilderij of tekening af is hoeft u deze niet af te werken, u heeft voor deze techniek geen vernis of andere mediums nodig. Dat maakt werken met ecoline bijzonder toegankelijk, voor jong en oud.

Ecoline brush pennen

Wie liever niet met kwasten werkt maar wel wil genieten van de pracht van waterverf kan ook gebruik maken van ecoline brush pennen. Dit zijn pennen die qua werking lijken op gewone stiften. In de pen zit ecoline die u aanbrengt met de punt. Deze punt is flexibel, waardoor u eenvoudig de dikte van de lijnen bepaalt. Ecoline brush pennen zijn ideaal voor het maken van mooie tekeningen of het opzetten van een schilderij waar u ecoline voor wilt gebruiken. Verkrijgbaar in een set of in losse variant.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België