Porseleinverf Amsterdam

producten

Amsterdam Porcelain 123 Mat kleurloos 16 ml

3,50
3,15
(incl. BTW)

Porseleinverf Amsterdam

Wist u dat er speciale verf bestaat voor het beschilderen van porselein? Uiteraard vindt u deze verf in het assortiment van Verfze.nl. Porseleinverf Amsterdam van topmerk Royal Talens gebruikt u met een gerust hart op porseleinen borden en kopjes, op beeldjes en andere objecten van porselein. Ideaal voor het verfraaien van uw oude servies of voor de finishing touch als u zelf porseleinen objecten maakt. Porseleinverf Amsterdam bestelt u snel én voordelig bij Verfze.nl. Wij verzenden uw verfartikelen en accessoires zo snel mogelijk. U heeft uw porseleinverf en andere schilderspullen al binnen 1 tot 2 dagen in huis. Gratis bezorgd bij besteding vanaf 100 euro.

Assortiment porseleinverf Amsterdam

Porseleinverf Amsterdam is in 36 varianten verkrijgbaar. Kies voor hemelsblauw, goudgeel, olijfgroen en nog veel meer sprekende kleuren. Daarnaast vindt u een kleurloze matte en glanzende porseleinverf in het assortiment. Hiermee geeft u uw beschilderde serviesgoed de afwerking van uw voorkeur, met sierlijke bloemen, geometrische patronen of de naam van uw gezinsleden. Met deze decoverf kunt u bovendien zelf mooie cadeaus maken. Wat dacht u van een fraaie set servies met de namen van de ontvangers erop? Of een geboortebordje met de naam van de baby? Niet alleen leuk om te geven, ook leuk om te maken!

Werken met porseleinverf

Voor u begint met schilderen ontvet u het object dat u wilt voorzien van porseleinverf eerst goed. Daarna brengt u de porseleinverf aan met een zachte kwast. Een synthetische kwast voldoet ook. Vervolgens bakt u het object af in de oven, op 150°C. U hoeft niet bang te zijn dat de verf bij het afwassen van uw porseleinen servies verdwijnt. Na het afbakken is de porseleinverf goed gehecht aan de ondergrond. Heeft u nog geen kwasten die geschikt zijn voor het schilderen met porseleinverf? Die bestelt u natuurlijk ook eenvoudig bij Verfze.nl. U kiest uit een ruim assortiment zachte kwasten, van klein tot groot, voor een lage prijs.

Andere materialen beschilderen

Royal Talens biedt een hele serie verfsoorten aan waarmee u objecten kunt beschilderen. Naast porseleinverf kunt u ook glasverf en patina aanschaffen via Verfze.nl. Met glasverf voorziet u glazen voorwerpen van een mooie tekening, zoals lampen, ruiten of ander glaswerk. Patina wordt gebruikt om objecten een antieke uitstraling te geven, zoals fotolijstjes. Met de decoverf van Verfze.nl kunt u uw favoriete voorwerpen en woonaccessoires een nieuw leven geven. Zin om aan de slag te gaan met porseleinverf Amsterdam of een van de andere verfsoorten? Bestel dan vandaag nog jouw favoriete verf bij Verfze.nl.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België