Huidskleur potloden

producten

Bruynzeel Design Colour 75 Huidskleur Potlood

1,25
1,09
(incl. BTW)

Bruynzeel Design Aquarel 75 Huidskleur Potlood

1,05
0,95
(incl. BTW)

Bruynzeel Design Pastel 75 Huidskleur Potlood

1,85
1,59
(incl. BTW)

Huidskleur potloden

Soms wilt u bij het maken van een tekening nét die ene kleur gebruiken, de kleur die niet in uw verzameling potloden zit. Gelukkig heeft Verfze.nl een grote collectie Bruynzeel potloden en Van Gogh kleurpotloden. Bent u op zoek naar huidskleur potloden? Die bestelt u eenvoudig bij Verfze.nl. Kies uit de collectie losse Bruynzeel potloden of bestel een complete set waarin uw huidskleur potloden terugvindt. Wat uw keuze ook is, Verfze.nl bezorgt uw bestelling altijd binnen 1 tot 2 dagen bij u thuis.

Losse huidskleur potloden

Als u op zoek bent naar een zeer specifieke tint, zoals huidskleur potloden, bieden de losse Bruynzeel potloden een oplossing. Kies bijvoorbeeld voor het Bruynzeel Design Colour 75 Huidskleur Potlood. Dit potlood is verkrijgbaar als traditioneel kleurpotlood maar ook als pastelpotlood en aquarelpotlood. Ongeacht uw techniek is er dus altijd een Bruynzeel potlood dat u voor uw volgende project kunt gebruiken. Met deze potloden maakt u prachtige portretten. Omdat een potlood slechts 0,99 euro kost schaft u ook de kleuren die u minder vaak gebruikt met een gerust hart aan. Tip: het getal op het potlood correspondeert altijd met dezelfde kleur. Is uw Bruynzeel potlood bijna op? Dan bestelt u eenvoudig een nieuwe door het juiste nummer op te zoeken.

Potloden sets

De Van Gogh potloden sets bevatten altijd een of meerdere huidskleur potloden. Met een potloden set legt u een mooie basis voor een verzameling potloden van hoge kwaliteit. Ook deze potloden zijn verkrijgbaar als aquarel- of pastelpotlood, in handige blikken van 12, 24, 36 of 60 potloden. Wilt u iemand in uw omgeving een creatief cadeau geven? Denk dan eens aan deze potloden sets. Uiteraard kunt u de losse Bruynzeel potloden combineren met een Van Gogh potloden set. Door losse potloden te bestellen vult u uw collectie aan met de tinten die u nodig heeft, zodat u nooit mis hoeft te grijpen.

Aquarel- en pastelpotloden

De huidskleur potloden in aquarel- of pastelvariant maken het maken van een tekening nog leuker. Deze potloden geven namelijk een extra effect. Aquarelpotloden gebruikt u zoals normale potloden. Deze tekening kunt u echter omtoveren in een aquarelschilderij door water toe te voegen. Met pastelpotloden maakt u zachte tekeningen en laat u de kleuren prachtig in elkaar over lopen. Zeer de moeite waard om uit te proberen als u normaal gesproken alleen met gewone kleurpotloden tekent. Door de lage prijs van deze sets kunt u verrassend voordelig een nieuwe set aanschaffen om volop te experimenteren.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België