Glow in the dark acrylverf

producten

Amsterdam glow in the dark Medium 500 ml

24,55
21,09
(incl. BTW)
Aanbieding

Glow in the dark acrylverf kopen?

Sommige verfsoorten hebben bijzondere eigenschappen, zoals glow in the dark acrylverf. De naam zegt het al: deze verf licht op in het donker! Hiermee maakt u schilderijen die ineens een heel ander uiterlijk krijgen dan in het licht. Breng glow in the dark acrylverf aan op uw schilderij en creëert u als het ware een tweede kunstwerk voor de avond en nacht. Verfze.nl biedt een ruim assortiment acrylverf aan, waaronder een handig medium waarmee u acrylverf transformeert in glow in the dark acrylverf.

Glow in the dark acrylverf maken

Om glow in the dark acrylverf te creëren dient u een speciaal medium toe te voegen aan uw acrylverf. U kiest de kleur van de verf waarmee u wilt schilderen en u voegt het medium toe. Zorg ervoor dat de verf een homogene substantie heeft voor u deze verwerkt. Uw verf verandert niet van kleur maar zal in het donker wel oplichten. U kunt dus gewoon schilderen zoals u dat gewend bent. Het medium werkt het best op een witte ondergrond maar kan met alle kleuren vermengd worden. Een sterke lichtbron zal het eindresultaat sterker doen oplichten.

In combinatie met verf

Verfze.nl biedt diverse soorten acrylverf aan, zowel in tube als in spuitbus of inkt. Om mooie glow in the dark acrylverf te maken raden we u aan dit medium te combineren met acrylverf uit tube. U kunt hiervoor zowel Royal Talens Van Gogh als Rembrandt acrylverf gebruiken. Meng de verf en het medium op en apart palet of in een bakje.

Bijzondere effecten

Met een medium kunt u ervoor zorgen dat uw acrylverf allerlei bijzondere effecten heeft. Zo creëert u niet alleen glow in the dark acrylverf maar ook een extra matte of juist glanzende afwerking. Met een droogvertragend medium blijft uw acrylverf langer te bewerken, met een puimsteen medium maakt u van uw verf een fijnkorrelig mengsel dat na aanbrengen structuur en reliëf laat zien. Met de verschillende mediums maakt u optimaal gebruik van uw verf en creëert u unieke effecten in uw schilderijen. Bestel alle mediums, ook die voor het maken van glow in the dark acrylverf, voordelig bij Verfze.nl.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België