Ecoline kopen

producten

Ecoline Set Primair 5x30ml

19,80
17,50
(incl. BTW)

Ecoline Set Additioneel 5x30ml

19,80
17,82
(incl. BTW)

Ecoline Set Mixing 10x30ml

39,70
35,73
(incl. BTW)

Ecoline kopen

Ecoline mag niet in uw assortiment verfartikelen ontbreken als u van aquarelleren houdt. Deze niet-watervaste inkt maakt het mogelijk eindeloos te experimenteren. Ecoline kopen is namelijk een stuk voordeliger dan kleurvaste inkt aanschaffen. Verfze.nl biedt traditionele potjes ecoline aan, net als grote flacons en handige ecoline brush pennen, los of in sets. Deze zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren. Als u van werken met inkt of ecoline houdt wilt u het assortiment ecoline van Verfze.nl dus niet missen. Ecoline kopen doet u eenvoudig online, bij Verfze.nl. Wij verzenden uw bestelling altijd zo snel mogelijk. U heeft uw ecoline al binnen 1 tot 2 dagen in huis, gratis verzonden binnen Nederland en België bij besteding vanaf 100 euro.

Ecoline in potjes en flacons

De ecoline in traditionele vierkante potjes is waarschijnlijk het bekendst. Royal Talens ecoline is verkrijgbaar in 46 kleuren als u kiest voor deze potjes. Flacons in 0,5 l bestelt u in 23 kleuren. Hiermee kunt u zeer lang vooruit. Of u kiest voor het grootste formaat ecoline kopen: flacons van 1 l. U verdunt de ecoline eenvoudig met water. Kleuren mengen is ook mogelijk. Zo kunt u zelf experimenteren met kleursterkte en kleurtypen. Eenmaal aangebracht kunt u de ecoline bewerken door deze lichtjes te bevochtigen. Houd daarom altijd een of meerdere potjes met schoon water bij de hand als u aan de slag gaat met ecoline.

Ecoline brush pennen

Naast ecoline in potjes en flacons biedt Verfze.nl ook ecoline brush pennen aan. Dit zijn pennen die ecoline inkt bevatten. Hiermee werkt u zoals u met een normale stift zou werken. De punt geeft ecoline af maar vlekt niet. Ideaal als u graag vlekvrij of zonder penseel werkt, of voor jonge kinderen. Uiteraard kunt u uw brush pennen gebruiken in combinatie met ecoline uit potjes of flacons. Gebruik de pennen om uw tekening op te zetten en vul de kleurvakken in met ecoline en kwast.

Complete set met ecoline

Heeft u nog geen potjes ecoline in huis maar wilt u graag beginnen met aquarelleren? Geef uzelf dan een ecoline set cadeau. Kies voor een set van 5 of 10 potjes, met primaire kleuren, een aanvullende set of een complete set met alle tinten die u nodig heeft voor een eerste kunstwerk. Natuurlijk bestelt u papier, kwasten en ecoline pipetten ook eenvoudig bij Verfze.nl.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België