Ecoline brush pen set

producten

Ecoline Brushpen set 10

24,05
21,64
(incl. BTW)

Ecoline Brushpen set 15

33,35
(incl. BTW)

Ecoline Brushpen set 20

41,75
(incl. BTW)

Ecoline Brushpen set 30

59,75
(incl. BTW)

Ecoline Brushpen Set 5 Primair

11,95
(incl. BTW)

Ecoline brush pen set

Werkt u graag met ecoline maar beschikt u niet over een vaste hand? Dan is een ecoline brush pen de ultieme oplossing. Met deze pennen brengt u hoogwaardige ecoline aan, maar dan zonder kwast. Ideaal om fijne tekeningen of schilderijen te maken. De pennen zorgen ervoor dat u netjes kunt werken zonder te knoeien met potjes en kwasten. De pennen zijn daardoor ook handig voor kinderen. Ecoline brush pennen zijn los verkrijgbaar of in een ecoline brush pen set. Een brush pen set vormt de ideale start voor een verzameling ecoline brush pennen. Een mooi cadeau voor uzelf of een ander. Bij Verfze.nl bestelt u uw eigen ecoline brush pen set in 9 verschillende uitvoeringen, voordelig geprijsd en snel geleverd.

Assortiment ecoline brush pen sets

Uw ecoline brush pen set is verkrijgbaar in sets van 5, 10, 15, 20 of 30 pennen. De kleinste sets vormen elk een kleurthema. Kies bijvoorbeeld voor primaire kleuren, pastel, grijs- aarde- of paarstinten. De grotere sets geven u beschikking over de primaire kleuren en een aantal extra tinten. Hiermee heeft u genoeg kleuren in huis om een mooie tekening met alleen deze set te maken.

Hoe werkt het?

Een ecoline brush pen is gevuld met ecoline en beschikt over een dop. Om uw ecoline brush pen set te gebruiken neemt u een pen en verwijdert u de dop. De punt van de pen geeft kleur af op uw papier of doek maar lekt niet. U tekent met de pen zoals u dat normaal gesproken met een traditionele stift zou doen. De punt is flexibel. Hoe harder u op de pen drukt, hoe dikker de lijn wordt. Gebruikt u alleen het uiterste puntje? Dan zet u een sierlijke, dunne lijn neer. De variatie in dikte maakt deze pennen ook geschikt om mee te kalligraferen of handlettering mee aan te brengen! De ecoline vloeit enigszins uit zoals traditionele ecoline dat doet. Uiteraard kunt u gewone ecoline uit potjes prima combineren met uw set brush pennen.

Losse brush pennen

Als u al een brush pen set heeft maar bepaalde kleuren mist, kunt u losse brush pennen aanschaffen. Verfze.nl biedt maar liefst zestig verschillende kleuren pennen aan, waarmee u uw collectie op elk moment verder kunt aanvullen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België