How to: Decoreer je eigen borden

Wil jij wat meer kleur geven aan jouw witte worden? Dan ben je hier op de goede pagina gekomen. Met behulp van Talens dekkende Glas & Porseleinverf en een handige video moet dit helemaal goed komen.  

Hoe ga je te werk met Talens Glas & Porselein dekkende verf?

Voordat je van start gaat moet je de borden die je gaat gebruiken goed schoon en stofvrij maken. In de video plaatsen ze een vorm op het bord. Het is handig om een stickervel hiervoor te gebruiken of je gaat uit de losse pols aan de slag.

Wanneer je ook te werk gaat met een sticker met een vorm is het aan te raden om een spons te gebruiken om de verf aan te brengen op het bord. Voordeel hiervan is dat de verf eenvoudig geleidelijk verdeeld kan worden. Let op dat je voor het verven de Glas & Porseleinverf goed schud. Fixeer uitgelopen verf met een wattenstaafje wanneer de verf nog nat is. Tot slot laat je de verf drogen en zijn de borden gereed om van te eten!

Werken met Talens Glas & Porselein dekkende verf

Glas & Porselein dekkend is een dekkende verf voor op glas, porselein en keramiek, verkrijgbaar in 20 kleuren en sets. Omdat de verf niet transparant is, wordt deze voornamelijk gebruikt op porselein en keramiek. Maar ook op glas geven de dekkende delen bijzondere effecten. Breng de verf aan met een spons, plat penseel of gebruik stokjes om te stippen. Laat de verf 45 minuten drogen en fixeer het werk vervolgens in een keukenoven. Zet het beschilderde voorwerp in de koude oven, laat de oven vervolgens op temperatuur komen en bak het werk 45 min. af op 160 C zodra de oven op temperatuur is.

Zo snel mogelijk aan de slag!

Verfze levert uw complete bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Bovendien wordt uw bestelling gratis bezorgd in Nederland en BelgiĆ« bij besteding vanaf 100 euro. U heeft uw voordelig geprijsde Talens Art Creation Glas & Porselein dus altijd snel in huis. Dan kunt u vrijwel direct beginnen! Bij vragen over onze artikelen kunt u altijd contact opnemen met ons.

20 resultaten

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Heldergeel 2002

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Puurwit 1001

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Nachtblauw 5031

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Goudgeel 2010

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Warm Oranje 2502

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Intens Karmijn 3025

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Helder Fuchsia 3502

5,35
4,55
(incl. BTW)

Talens Art Creation Glas & Porselein Dekkend 30 ml Koninklijk Blauw 5013

5,35
4,55
(incl. BTW)

Meer inspiratie

How to: Toepassen van Tie Dye verf

Altijd al willen werken met Tie Dye verf en bijvoorbeeld een eigen shirt willen maken, maar je weet niet hoe je te werk moet gaan? Aan de hand van een handige video leggen wij je uit hoe je de Tie Dye verftechniek toepast. Lees en kijk snel verder.

Voordelig schilderen met Cobra

De Cobra verf is er nu ook in een Study variant, betaalbare prima kwaliteit watervermengbare olieverf.