Nieuws

Masterclass

Online Schildercursus

Schrijf je in voor een krijg gratis masterclass, 8 weken lang in je mailbox! Iedere week ontvang je een masterclass. Iedere masterclass is een video van gemiddeld 12 minuten waarin de techniek wordt toegelicht.

Nieuw! Sigma Air Pure bij Verfze.nl

Nieuw! Sigma Air Pure bij Verfze.nl

Bij Verfze draait veel om stijl & wonen. Ook jij wilt stijlvol wonen maar ook gezond. Wist je dat de lucht in je huis vaak tot tien keer meer vervuild is dan de lucht buiten? Daar is wat aan te doen! Heel simpel met een verfroller. Met Sigma Air Pure, een luchtzuiverende verf, zorg je namelijk voor een schoner binnenklimaat.

Sigma zomertoppers

Sigma zomertoppers

Van 2 juli tot en met 2 september bij verfze.nl speciale zomertoppers actie. Deze actie staat in het teken van de best verkochte lakken en primers van Sigma!

De natuur nodigt zich uit op uw muren

Verdello, de eerste 100% biobased verf

Puur natuurlijke verf en volledig biologisch afbreekbaar

Wij van Verfze.nl zien het belang van nieuwe verven die minder of niet afhankelijk zijn van fossiele grondstoffen. Daarom verkopen we al jaren verf en beits op basis van lijnolie. Nu introduceren wij als eerste verkooppunt in Nederland de 100% natuurlijke muurverf van Verdello. Hoogwaardige muurverf geproduceerd door verffabriek Robin uit Luxemburg.

Nieuw: Markers en Spuitbussen

Creativiteit zit in iedereen

Durf te dromen in kleur

Amsterdam gelooft in de kunstenaar, die zijn ogen opent en het lef heeft ervoor te gaan. Die dromen omtovert in creaties. Gebruik een idee. Een visie. Kijk om je heen. Verbaas je. Verwonder je. Durf te dromen in kleur.  

 

Zelf een foto afdrukken op hout

Foto op hout met Gel Medium

Een leuke toepassing van Amsterdam Extra Heavy Gel Medium.

Een stuk hout, een foto, Gel Medium, een penseel, Acrylvernis en een beetje geduld is alles wat je nodig hebt.

 

Cobra Watervermengbare Olieverf

Nieuw! Cobra Study

Voordelig schilderen met Cobra

De Cobra verf is er nu ook in een Study variant, betaalbare prima kwaliteit watervermengbare olieverf.