Acrylverf Amsterdam Deco Hobbyverf


Multifunctionele Amsterdam Deco hobbyverf

Met de decoverf van Amsterdam kun je werkelijk alle kanten op. Beschilder papier, karton, gips, aardewerk en zelfs steen, klei of metaal. Perfect voor het decoreren van servies of bloempotten, dus ideaal voor het maken van persoonlijke cadeautjes of kunstwerken voor in huis. Amsterdam Deco hobbyverf is verkrijgbaar in meerdere varianten en hoeveelheden. Voor de kleine en grote schilder. Watervast na 1 uur drogen.

Amsterdam Deco hobbyverf mogelijkheden

Amsterdam Deco hobbyverf is leverbaar in diverse varianten, zoals Satin, Glasverf, Porseleinverf en Reliefverf. Amsterdam Deco Satin bestel je in tubes van 16 of 50 ml, waarbij je keuze hebt uit 62 prachtige kleuren. Glasverf en porseleinverf gebruik je vanzelfsprekend voor het beschilderen van glaswerk en porselein, waarbij het hoogglans eindresultaat goed blijft zitten. Na 24 uur is de verf watervast. Amsterdam Deco hobbyverf is prettig om mee te werken en is bijzonder voordelig. Je beschikt al over een potje hobbyverf op waterbasis vanaf €2,90!

Verf verdunnen of vernis aanbrengen

De Amsterdam Deco hobbyverf is te verdunnen met water, terpentine of speciale Amsterdam Mediums. Kijk voor het juiste medium bij het desbetreffende product. Amsterdam Mediums vind je uiteraard ook in onze webwinkel, net als vernis voor een perfecte afwerking waar je lang plezier van hebt.

Van acrylverf tot ecoline

Naast deze Deco hobbyverf van Amsterdam, bieden we ook acrylverf en inkt aan, gemaakt op acrylbasis. Ga je liever aan de slag met aquarelverf, olieverf, potloden of ecoline? Ook dan ben je bij Verfze aan het juiste adres. In alle productcategorieën vind je meer dan genoeg opties. Het medium dat bij jou past is altijd op voorraad in de juiste kleur, maat en soort. Ten slotte vind je ook alle benodigdheden, zoals penselen en ezels in onze webwinkel. Meer dan genoeg om deze week nog te beginnen met een nieuwe hobby, of je creativiteit naar een hoger plan te tillen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België